- pickipicki - http://www.pickipicki.se -

Bakom kulisserna

Posted By tina On 23 februari 2011 @ 15:20 In dementi,frågor-på-det? | 20 Comments

[1]

Till alla er som tror att min mat alltid blir god, att jag aldrig glömmer något i ugnen, att jag aldrig slarvar med veckomatsedeln, att jag aldrig äter godis och att våra matfoton alltid blir fina. Till er vill jag bara säga: nej, nej, nej, nej och nej. Jag dementerar allt. Frågor på det?


20 Comments (Open | Close)

20 Comments To "Bakom kulisserna"

#1 Comment By Niklas On 23 februari 2011 @ 17:25

Fast jag tycker att det ser rätt gott ut.. banan? choklad?

#2 Comment By Lotta On 23 februari 2011 @ 17:32

Fast det där är ju ändå ett fint foto på sitt sätt! Men jag vet vad du menar :-)

#3 Comment By tina On 23 februari 2011 @ 18:00

Niklas: Efterrättscrêpes med banan och nutella. Ljuvligt i vanliga fall: [2] Fast just den här gången var det inte särskilt gott. Nutellaburkens bäst-före-datum hade passerats, det märktes…

Lotta: :-)

#4 Comment By Plommonet On 23 februari 2011 @ 18:54

Åh, vad bra att du säger det Tina. Nu känns det lite bättre att jag bara kan dokumentera vad jag gör med en grynig mobilkamera. :)

#5 Comment By Josefina On 23 februari 2011 @ 22:02

skönt att höra! man visar ju lätt upp bara sina bästa sidor i sin blogg. men för tusan, man är ju människa och mänsklig. och det är skönt att se att andra också är mänskliga, med ”fel och brister”.

#6 Comment By Emmy On 23 februari 2011 @ 22:04

Puh. Det var ju skönt att höra. Även om jag bara nästan tror dig ;-)

#7 Comment By Erika – Bakglädje On 23 februari 2011 @ 23:10

Jag tror ingen lyckas jämt. Och om man lyckas jämt så skulle man ju aldrig lära sig något. Så det är bra att misslyckas ibland. Den här gången lärde du dig att gammal nutella ska man inte använda. :-)

#8 Comment By Kajsa On 23 februari 2011 @ 23:22

Konceptet nutellaburk med utgånget datum – svårbegripligt.
Men banan är ju också gott!

#9 Comment By Charlottes matblogg On 24 februari 2011 @ 10:33

Det är inte alltid man lyckas. Själv har jag misslyckats många gånger, men det är ju faktiskt då man lär sig bäst också!

#10 Comment By Hanna On 24 februari 2011 @ 10:52

Hihi, sa jobbigt nar man gor fel. Men skont att kunna skratta at det och bjuda pa sig sjalv!

#11 Comment By tina On 24 februari 2011 @ 17:46

Plommonet: Jag säger hurra för mobilkamera, som alltid är med!

Josefina: Ja, jag får paniken varje gång jag tänker på att jag är med och bidrar till den välpolerade ytan som man kan spegla sig i vart man än vänder i stora vida internet.

Emmy: Du skulle bara veta.

Erika: Ingen lyckas jämt, men ändå är det det som är lyckat och fint som visas upp i bloggar och på FB osv osv. Gammal nutella = aldrig mer!

Kajsa: Vi gömmer Nutellaburken högst upp, längst bak i skafferiet (för att någon i det här hushållet inte ska äta nutella med sked), då glöms den lätt bort…

Charlotte: Sant!

Hanna: I det röda köket blir det fel mer ofta än vad som syns här, då äter vi efterrätt till middag istället ;-)

#12 Comment By Martina On 24 februari 2011 @ 18:06

Och jag som trodde du var felfri till 100% ;-)

#13 Comment By Therese On 24 februari 2011 @ 19:56

åååh vad skönt att höra. jag är alltså inte ensam..

#14 Comment By Jimmie On 24 februari 2011 @ 20:56

Tack för din kommentar.
Håller med, det finns en del rätter som man i huvudet har tänkt detta blir kanon för bloggen, men så blir det platt fall och inte blir det som man tänkt sig. Så lyckas alltid gör man inte men hoppas man lär sig något av de misstag man gör i köket.

#15 Comment By Helena Ljunggren On 26 februari 2011 @ 07:11

Men bilden är liktförbaskat bra :D

#16 Comment By tina On 26 februari 2011 @ 08:47

Martina: Nä.

Therese: Du är aldrig ensam!

Jimmie: Ja, så är det ju. Och jag sörjer sällan misslyckade experiment i köket, men jag borde kanske visa upp dom lite oftare.

Helena: Det är tänkt att vara en inte-frestande-bild, och så tycker jag att det blev. :-)

#17 Comment By Lena On 26 februari 2011 @ 11:30

Som när jag var tvungen att slänga champinjonstuvningen i toastolen ;)

#18 Comment By tina On 26 februari 2011 @ 13:15

Lena: Haha! :-D

#19 Comment By Kicki Theander On 4 mars 2011 @ 13:15

Härligt med någon som säger som det är! Ingen är perfekt men många vill se perfekta ut utåt. Vilken fin efterrätt du hade fått till i dagens inlägg. Har aldrig smält choklad i ugnen, det måste testas snarast.

#20 Comment By tina On 4 mars 2011 @ 17:08

Kicki: Obs, obs! Jag slant som sagt med tangenterna. Chokladen är inte smält i ugnen, efter att den smälts breddes den ut på bakplåtspapper på plåt, för att kunna stelna ute i balkongkylan. Men, lika gott för det! :-)


Article printed from pickipicki: http://www.pickipicki.se

URL to article: http://www.pickipicki.se/2011/02/bakom-kulisserna/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.pickipicki.se/wp-content/2011/02/picki_IMG_0273.jpg

[2] : http://www.pickipicki.se/2008/10/fortrollande-goda-crepes/

Copyright © 2008-2009 pickipicki