- pickipicki - http://www.pickipicki.se -

Därför

Posted By tina On 27 februari 2011 @ 20:01 In pickipicki | 8 Comments

Ibland får jag frågan om hur jag orkar matblogga dag-ut-och-dag-in.
Här hittar ni svaret
.


8 Comments (Open | Close)

8 Comments To "Därför"

#1 Comment By Tina N On 27 februari 2011 @ 20:11

Mums – jag tror jag lägger beslag på det receptet också! :)

#2 Comment By Susanne On 27 februari 2011 @ 20:37

Underbart. Tack!

#3 Comment By Mårtenssons kök On 27 februari 2011 @ 20:48

Kan bara instämma med dej, visst är det så roligt och otroligt sporrande när man blir lite uppmärksammad på detta viset! Precis som vi kände när du kockade vår soppa:)

Ha en finfin vecka,
Anki o Håkan

#4 Comment By Hanna On 27 februari 2011 @ 22:23

Förstår dig! Härligt! :)

#5 Comment By charlotta On 27 februari 2011 @ 22:23

amen! och inte amen som i ”men öööööö ameeeeeeen” (inte för att jag brukar säga så…) utan amen som man säger i kyrkan. tio poäng till dig! :=)

#6 Comment By charlotta On 27 februari 2011 @ 22:25

man måste förresten uttala amen på superamerikanska. aaaaaaaaaaaaamen! inte ett svenskt tråkigt amen utan aaaaaaaaaaaaaamen. jaja, you get it.

#7 Comment By Erika – Bakglädje On 27 februari 2011 @ 22:57

Det förstår jag. :-)

#8 Comment By tina On 28 februari 2011 @ 19:07

Tina N: Jamen gör det vetja! Susanne bjussar på mer fyllningsinspiration än vad jag gör. :-)

Susanne: Tack själv!

Anki och Håkan: En receptsamling i all ära, men en matblogg vore inte en matblogg utan liv i kommentarsfälten och att någon faktiskt lagar maten ibland. :-)

Hanna: :-)

Charlotta: Jag tror bestämt att gränsen för läggdags för dig (liksom även för mig) går vid 22. Jag fattar i-n-g-e-n-t-i-n-g! :-D

Erika: :-)


Article printed from pickipicki: http://www.pickipicki.se

URL to article: http://www.pickipicki.se/2011/02/darfor/

Copyright © 2008-2009 pickipicki