- pickipicki - http://www.pickipicki.se -

Fransk äppelkaka

Posted By tina On 11 oktober 2012 @ 21:50 In äpple,äpplen,bakat | 11 Comments



Det står en tarte tatin på mitt vardagsrumsbord och den har jag förtjänat.

Receptet
Recept på uppochnervänd äppelkaka hittar ni här [1]


11 Comments (Open | Close)

11 Comments To "Fransk äppelkaka"

#1 Comment By Katarina On 12 oktober 2012 @ 05:14

Ja absolut! Så god den ser ut! Kram

#2 Comment By Mamma Mat On 12 oktober 2012 @ 09:05

Mums! Den ser jättegod ut!

#3 Comment By Sonja {Dagmars Kitchen} On 12 oktober 2012 @ 09:21

Åh, vad god den ser ut!! Har själv planer på att göra en tomat-tarte-tatin idag eller imorgon!

#4 Comment By tina On 12 oktober 2012 @ 15:34

Katarina: Kram!

Mamma Mat: Det var den också!

Sonja: Åh, det låter som att det kan bli både gott och vackert, vilken smart idé!

#5 Comment By Johanna On 12 oktober 2012 @ 17:03

Åh! Nu blir valet svårt; långbakta äpplen i ugn eller fransk äppelkaka?

#6 Comment By Plommonet On 12 oktober 2012 @ 17:09

Rosa äpplen! <3 Ska det användas någon speciell äpplesort för att få till rosa finpaj, eller är det bara såna med rött skal?

#7 Comment By Moma On 12 oktober 2012 @ 19:47

Vacker, är det Carl som varit i farten och bakat finfika till din hemkomst?

#8 Comment By Pytte On 13 oktober 2012 @ 00:49

Dina bilder har alltid varit fantastiska men numera är de ju så fina att man bara vill krypa ner i hålet man kom ifrån. Och då har vi inte ens börjat prata om din mat. Du är och förblir number one!

#9 Comment By tina On 13 oktober 2012 @ 10:20

Johanna: Långbakta äpplena kräver några fler äpplen än fyra, Men köp goda svenska äpplen och testa bägge vetja!

Plommonet: Det är Discoveryäpplen! Finns i var och varannan mataffär såhär års. Små, söta, röda skal och rött/rosa fruktkött. Nomnomnom liksom!

Moma: Ja, visst är han fin! Pajen, och Carl!

Pytte: Visst har jag friat till dig förut? <3

#10 Comment By Plommonet On 28 oktober 2012 @ 22:47

Hittade inga Discoveryäpplen, men valde att göra den på svenska Summer Red och det var också jättegott! Pajen var liiite för söt för min smak, men den serverades med tjockyoghurt och det gjorde det lite bättre. Ska göra en egen version snart – men superkul med inspirationen och den blev ju så FIN! =D

#11 Comment By tina On 29 oktober 2012 @ 17:56

Plommonet: Sant, söt på flera vis. Kan tänka mig gott med syrlig yoghurt som bryter av och visst kan man utan problem minska ner sockermängden i fyllningen.


Article printed from pickipicki: http://www.pickipicki.se

URL to article: http://www.pickipicki.se/2012/10/fransk-appelkaka/

URLs in this post:

[1] hittar ni här: http://www.tasteline.com/Recept/tarte_tatin_-_fransk_appelkaka

Copyright © 2008-2009 pickipicki