- pickipicki - http://www.pickipicki.se -

Fyra och femtiotvå

Posted By tina On 19 november 2012 @ 16:11 In pickipicki | 14 Comments

Vi fortsätter att sätta personbästa vad gäller snabblagad mat och är nu nere på mindre än 5 min. Skär kanterna av fyra skivor formfranska. Rosta på medelvärme i en torr stekpanna, någon minut på varje sida. Finhacka rödlök under tiden. Förgyll de rostade bröden med en generös skopa löjrom, finhackad rödlök och en klick gräddfil. Klipp över färsk dill. Tid: 4.52. Hörde jag någon viska att det här inte är mat? Å jo, det här är precis vad vi åt oss mätta på i lördags kväll och hujedamej vad gott det var!


14 Comments (Open | Close)

14 Comments To "Fyra och femtiotvå"

#1 Comment By Camilla On 19 november 2012 @ 17:07

Jösses så gott! Och snabbt! :)

#2 Comment By Madeleine On 19 november 2012 @ 19:05

Det ser ju inte alls gott ut…… :)

#3 Comment By matologi On 19 november 2012 @ 19:23

Man kan äta sig mätt på (nästan) allt som är så där fantastiskt gott. En annan riktig god snabbis, som dock bara fungerar som förrätt eller liknande är jag rädd, är salmalax med en klick wasabikräm (gör på några ögonblick på majonnäs och wasabipasta) och en skvätt sushisoya. Otroligt gott och har trots sin enkelhet lite impfaktor enligt mig.

#4 Comment By Kaksmulan On 19 november 2012 @ 20:23

Ett riktigt bra exempel på att det enkla oftast är det godaste! Visst är det mat, jag skulle gärna äta mig mätt på detta!

#5 Comment By Mårtenssons kök On 19 november 2012 @ 20:34

Kan vi absolut tänka oss att äta oss mätta på, utan problem:)

#6 Comment By Kim On 19 november 2012 @ 21:25

Finns det bara tillräckligt mycket löjrom så är det klart det är middag!

#7 Comment By tina On 19 november 2012 @ 23:00

Camilla: Fint, du hattade poängen! :-)

Madeleine: I mina ögon, jo. :-)

Matologi: Låter gott, och du klår du mig i tid. Ska testas!

Kaksmulan: :-)

Mårtenssons: Gött!

Kim: Precis så lyder regeln! :-D

#8 Comment By anna On 19 november 2012 @ 23:13

Ge mig! <3

#9 Comment By tina On 19 november 2012 @ 23:14

Anna: Kommer du hit så får du, svårare än så är det inte.

#10 Comment By josefina On 20 november 2012 @ 08:29

Såna ska jag göra t förrätt på fredag när jag fyller! Mums.

#11 Comment By Emma On 20 november 2012 @ 14:47

Kul att hitta hit till din fina blogg, ser att du också kommer från Uppsala:)

Hit kommer jag tillbaka:)

/ Emma

#12 Comment By tina On 20 november 2012 @ 19:10

Josefina: Åhå, födelsedag minsann! :-D

Emma: Välkommen hit vetja! :-)

#13 Comment By Eleonore- Kokboksutmaningen On 22 november 2012 @ 09:23

Vilken härlig toast, jag älskar rom och lite rödlök tillsammans med gräddfil :D

#14 Comment By tina On 22 november 2012 @ 09:27

Eleonore: Ja, och vill man variera sig lite så lagar man blinier: [1] :-)


Article printed from pickipicki: http://www.pickipicki.se

URL to article: http://www.pickipicki.se/2012/11/fyra-och-femtiotva/

URLs in this post:

[1] : http://www.pickipicki.se/2012/04/tusen-plattar-och-nagra-till/

Copyright © 2008-2009 pickipicki