- pickipicki - http://www.pickipicki.se -

Korv med surkål med bröd

Posted By tina On 12 juni 2012 @ 22:24 In korv,surkål | 23 Comments

I början av augusti har jag matbloggat i 5 år. Skulle jag börja räkna timmarna jag har lagt på detta genom åren, skulle jag med all säkerhet svimma av för en liten stund. Hur många recept som ryms här inne är också relativt oklart, men oavsett siffran så törs jag lova att det här är det enklaste receptet någonsin. Någon som är beredd att sätta emot?

Korv med surkål med bröd
Köp korvbröd, en god och smakrik korv med hög kötthalt och surkål på burk. Stek korven. Toppa det ena, med det andra, med det tredje.


23 Comments (Open | Close)

23 Comments To "Korv med surkål med bröd"

#1 Comment By anna On 12 juni 2012 @ 23:05

Vad är det för bröd ? Ser gott ut

#2 Comment By tina On 12 juni 2012 @ 23:07

Anna: Korvbröd från ICA. De här ska vi grilla imorgon!

#3 Comment By Josefine On 12 juni 2012 @ 23:26

Kan du ta det en gång till? ;)

#4 Comment By tina On 12 juni 2012 @ 23:28

Josefine: :-)

#5 Comment By mamman On 13 juni 2012 @ 08:04

Så gott! Jag som gillar surkål.
Man kan kanske få en korv med bröd i kväll?

#6 Comment By tina On 13 juni 2012 @ 08:04

Mamman: Det kan man!

#7 Comment By Håkan On 13 juni 2012 @ 08:24

Det tipset ska jag ta med till nästa gång grillen ska användas här hemma. Och, matblogg i 5 år! Fantastiskt! Det inspirerar mycket för mig som just börjat min karriär som matbloggare.

#8 Comment By Sara On 13 juni 2012 @ 08:55

Världens bästa korvbröd, om man inte bakar själv förstås! :)

#9 Comment By Emilia On 13 juni 2012 @ 13:09

5 år!!! Det är länge! Hur har du gjort för att hålla energin uppe?

#10 Comment By Malin On 13 juni 2012 @ 13:50

Hej!

Tack för en inspirerande och otroligt trevlig blogg! Har fått för mig att jag ska bli bättre på att laga mer varierad mat (Kanske är dags när kommentarerna om skjörbjugg blir fler och fler ;)?).
Problemet är bara att jag inte vet vart jag ska börja, det finns ju recept i all oändlighet! Min fråga till dig är alltså; Har du några bra matlåderätter i din samling? Är inte rädd för att testa nya rätter, tvärtom, sålänge de passar studentekonomin!

Trevlig sommar!
Malin

#11 Comment By tina On 13 juni 2012 @ 15:09

Sara: Ja, gillar prickigt! :-D

Håkan: Vad kul, välkommen till matbloggsfamiljen! Ska titta in hos dig!

Emilia: Jag får fina kommentarer, feedback på recept och svar när jag frågar om tips på det ena och det andra. Ni läsare är ju en skatt för mig. Pickipicki är också mitt bästa CV för att få kul jobb och uppdrag kopplade till mat. :-)

Malin: Tack! Matlådemat säger du. Jag tycker ju att somliga saker gör sig bättre i matlåda än andra. Typ pastasåser, den här kanske: [1] eller gratänger såsom den här: [2] eller den här: [3] eller kanske den här: [4] Gryta gör sig ju också bra: [5] Jag brukar vara nöjd när jag har den här maten i lådan: [6] eller kanske den här: [7]
Hoppas du hittar något nytt/kul att prova/gilla. Lycka till vetja! Och hälsa skörbjuggarna att C-vitamin är det sista vi lider brist på i Sverige. ;-)

#12 Comment By Kim On 13 juni 2012 @ 18:25

Hurra hurra för Pickipicki och dess skapare!
Korv och brö’ det är tamigtusan en riktig klassiker till födelsedagskalasmat!

#13 Comment By Amy’s piece of cake On 13 juni 2012 @ 20:47

5 år det är länge det. Fira med pompa och ståt i augusti?

Ja, man lägger mycket tid på bloggen… istället för andra intressen har bloggandet allt eftersom tagit över mer. Diskuterade detta med en annan matbloggare och vi kom fram till att tidigare la vi mer tid på tv-tittandet än idag… nu bloggar vi istället, hurra! :)

#14 Comment By tina On 13 juni 2012 @ 20:56

Kim: Hurra för dig, det var fint sagt!

Amy: Sant, och bloggen har jag många gånger mer utbyte av än slötitt på TV.

#15 Comment By Karin On 13 juni 2012 @ 21:12

Busenkelt och hur gott som helst. Skandal att jag inte kommit på detta tidigare!
Tack för idag, ligger i sängen med ett öga öppet, helt slut :)

#16 Comment By tina On 13 juni 2012 @ 21:25

Karin: Jag med, jag fick fart av middagspausen och varvade tro det eller ej två gånger i match nr två. :-)

#17 Comment By Mårtenssons kök On 14 juni 2012 @ 15:17

Absolut väl spenderad tid, tycker vi! 5 år, det har verkligen respekt med sig, inte många som verkligen orkar så länge och att fortfarande hålla samma anda uppe, grattis lite så här i förskott (mest så vi inte glömmer det sedan!)
Och nej, vi sätter inte emot, fast hemmagjord korv i de bröden hade varit snäppet bättre:):)

Kram,
Mårtenssons

#18 Comment By tina On 14 juni 2012 @ 21:51

Mårtenssons kök: Japp, vi har en bit kvar till den hemgjorda korven! :-)

#19 Comment By Malin On 15 juni 2012 @ 09:46

Tack för tipsen!
Hör av mig med recensioner sen :)

#20 Comment By tina On 15 juni 2012 @ 22:56

Malin: Ja gör det vetja! :-)

#21 Comment By Sara On 2 juli 2012 @ 21:44

5 år! Mins när jag började följa dig. Var första bliggen som jag fastnade för och själv kunde relatera till. Nu har jag själv börjat blogga och gjorde min version av korv med bröd idag: [8]

mvh Sara

#22 Comment By tina On 3 juli 2012 @ 18:11

Sara: Vad kul att du börjat blogga! Både korv-med-bröd och bloggen ska givetvis spanas in! :-D

#23 Pingback By Har ni hört om surkålspajen? | pickipicki On 28 januari 2013 @ 22:21

[...] och tunt skrivad entrecote, mangosalsa, guaccamole, surkål och aioli Pulled pork på Fridas vis Korv med bröd med surkål Publicerad i paj, surkål | Inga kommentarer ännu(0) Skriv ut [...]


Article printed from pickipicki: http://www.pickipicki.se

URL to article: http://www.pickipicki.se/2012/06/korv-med-surkal-med-brod/

URLs in this post:

[1] : http://www.pickipicki.se/2008/09/kusinens-tonfisksas-till-pasta/

[2] : http://www.pickipicki.se/2012/04/kottfarsgratang-med-polentatacke/

[3] : http://www.pickipicki.se/2011/11/tack-for-maten-den-var-god/

[4] : http://www.pickipicki.se/2011/03/kanske-lite-hchf-ikvall/

[5] : http://www.pickipicki.se/2010/06/tarta-pa-tarta-och-sa-lite-kyckling-pa-det/

[6] : http://www.pickipicki.se/2011/03/12799/

[7] : http://www.pickipicki.se/2011/01/en-frasch-och-fargglad-kycklingwok/

[8] : http://www.matgladabarnsblogg.se/

Copyright © 2008-2009 pickipicki