- pickipicki - http://www.pickipicki.se -

Smultronställen i Sverige?

Posted By tina On 7 juli 2010 @ 08:30 In efterlysning,smultronställen,Sverige,Tips | 234 Comments

Om någon vecka planerar vi att fara på resa någonstans i Sverige, men vart resan bär är ännu oklart. Det är där jag tänker mig att ni kommer in i bilden, det gjorde ni ju så bra med alla era tips inför vårt äventyr i Paris [1]. Jag önskar mig tips om smultronställen vartsomhelst i Sverige (förra året följde vi kusten från Varberg till Trosa, jag kan tänka mig en liknande tur i år, eller något helt annat). Jag vill därför veta allt, från ätbara tips till sådant man inte äter. Var stannar jag och fikar längs vägen, var badar man helst, bästa loppisen, gårdsbutiker, matställen som överraskar och bra boendealternativ. Jag vill att ni viskar i mitt öra om det som inte finns att läsa i turistbroschyrerna. Och så vill jag väldigt gärna veta var i Sverige den turkosa husvagnen som säljer crêpes [2] står att finna? Kan ni hjälpa mig med det? I så fall lovar jag att skicka fina vykort längs vägen. Tusen tack på förhand.

 

Era och mina smultronställen som har fastnat på picki
Skåne
Bad och fik i Kivik med omnejd [3]
Vid vägs ände ligger Friden, ett restaurangtips [4]
Fler ätbara Skåne-tips, Helsingborg och Ystad [5]
Ett vykort från Österlen [6]
Mandelmanns trädgårdar [7]
Kastanjelunds värdshus i Yngsjö, ett restaurang- och boendetips [8]
Matvandring, maj 2011 [9]
Körsbärsgården och Olof Viktors [10]

(nästan Skåne)
…en avstickare till Danmark [11]

Småland
Västervik [12]

Göteborg
Hello Monkey, ett restaurangtips [13]
Bondens marknad, Hagabions café och bar Kino [14]
Fler Göteborgspärlor [15]

Södermanland
Fika på Saltå kvarn [16]

Blandat
En sommarvecka på turné i södra Sverige [17]


234 Comments (Open | Close)

234 Comments To "Smultronställen i Sverige?"

#1 Comment By Plommonet On 7 juli 2010 @ 08:55

Åk till Kivik och fika på raw food-caféet Kiviks Lilla Råa! Jag har aldrig varit där, men åh! så gärna jag vill åka dit! Enligt ryktena (=mamma) så är det dessutom ruskigt vackert där också. :)

Ett annat ställe jag vill åka till är Saltå kvarn, tror det hade varit väldigt kul också. :)

#2 Comment By Plommonet On 7 juli 2010 @ 08:58

Och så Vimmerby, utan någon annan anledning än att det är en jättefin liten stad som ligger nära mitt sommarställe och jag har massa underbara sommarminnen med glass och konditori-fika där. :)

#3 Comment By tina On 7 juli 2010 @ 09:05

Mitt favoritplommon! Det var länge sen jag såg dig på picki, kul att ha dig här igen! Tack för dina finfina tips. :-D Saltåkvarn brukar vi stanna till vid ibland när vi passerar. Det är mindre än vad jag tänkte mig från början, men dom har gott fika:
[16]

#4 Comment By Hanna On 7 juli 2010 @ 12:02

Av mig far du lite Skane-tips eftersom det ar dar jag kommer ifran.

Fika pa Olof Viktors pa Osterlen, allt ar supersmarrigt, fran stenungsbakat brod till glass.

Att ata fisk i Kaseberga ar ocksa ett maste om du ar i krokarna. Sot liten hamn vid Ale Stenar.

#5 Comment By Ellen Freider On 7 juli 2010 @ 12:03

En googling på ”crêpes+husvagn” gav detta:
[18]
[19]

Nu är jag också sugen på en tripp dit!

#6 Comment By Lunkan On 7 juli 2010 @ 13:34

Husvagnen är ju grön och står vid 57an! (Vet inte exakt var!)
Sedan fortsätter ni 57an mot Katrineholm, tar av 55an norrut mot Flen och stannar till vid Warbrokvarn(http://www.warbrokvarn.se/). Därefter helt om stannar till i Norrköping och säger hej! Sedan tar ni E22 mot Kalmar, stannar i Valdemarsvik och går på ”stan” och handlar i alla småbutiker och kollar nere i viken. Sedan Lysingsbadet i Västervik! (Jättebra camping). Gör en avstickare till Vimmerby. Fortsätt sedan ner mot Kalmar, om ni ska bo i Kalmar så bor ni på Clarion collection hotell Packhuset (det mysigaste hotellet i Sverige? C har säkert en massa poäng). Åk till Karlskrona! Det är en helt underbar stad!! Därefter till Karlshamn och köp fisk i något av rökerierna (eller gå bara runt och mys av ”gott gottigottgott” dialekten). På vägen hem åker ni via Kosta och tittar på/köper glas (man kan även bo på [20]).

#7 Comment By Dubbelörnen On 7 juli 2010 @ 14:33

Den här husvagnen har jag sett! Finns mellan Mölnbo o Gnesta väg 57. Öppet enbart helger o det finns skyltar efter vägen Crepes 2km…

Har själv inte testat stället men den ligger på utflyktslistan.

#8 Comment By Lotta On 7 juli 2010 @ 15:54

Om du har vägarna förbi Linköping så ska du definitivt äta glass på Bosses glassbar! Liten affär mitt i stan, med den längsta kön, snabbaste servitriserna och helt klart den godaste glassen!

Ha en riktigt skön resa, var det än bär!

#9 Comment By Sydney On 7 juli 2010 @ 16:43

Västkusten förstås! Kungshamn, tag båten ut till Hållö, tag med färska räkor, bröd, något att dricka, en filt, badkläder.

#10 Comment By Martina On 7 juli 2010 @ 19:54

Då får jag rekomendera Käringön i Bohuslän på västkusten. Helt underbar bohuslänsk ö, liten och pittoresk, ingen biltrafik, det är färja som gäller. Härligt salt klart vatten!!

#11 Comment By Mikkan On 7 juli 2010 @ 21:08

Finns ju så mycket! Åk upp till Jämtland och besök deras fina mejeri i Skärvången ( [21]), eller åk från göteborg och den vackra kusten ned till skåne. Passa på att glassa hos Riccardos – riktigt italienskt glasställe mitt i skogen vid prins bertils stig: [22]

Mina hemtrakter är skaraborg, så ta en tur runt vättern, ha picknic på omberg, kolla polkagrisar i gränna, ät landets bästa kebab i jönköping, köp fabriksfärska bilar i habo, nyrökt sik och röding i lilla hjo och besök fina mejeriet Hjordnära: [23]

#12 Comment By missfranklin On 7 juli 2010 @ 21:18

vilken härlig fråga :-)

boendemässigt på sommaren när det gäller Sverige, så bor jag i husvagn. bästa campingen jag känner till är råå vallar söder om helsingborg. inte någon särskilt flådig camping, men på kvällen, då tar man sin lilla brassestol, en kylväska med något gott att dricka och kanske en liten grill och något att lägga på den. så går man upp på vallen och sätter sig med utsikt över öresund och danmark och bara myser, mitt i kvällssolen… :-)

matmässigt lockar glass alltid. klassikern är att åka till glasscaféet tre toppar i träslövsläge söder om varberg. kön brukar ringla lång utanför på sommaren och man kan få sin glass doppad i allehanda typer av varm choklad… :-)

shoppingmässigt? gekås… är uppvuxen bara någon halvtimme därifrån så man är förvisso lite skadad. men när man läser:
[24]
tja, då förstår man fyndfaktorn…

och från ullared är det inte så långt till skeppshult där man kan shoppa sig en alldeles egen stekpanna i gjutjärn :-)

#13 Comment By Emma On 7 juli 2010 @ 21:18

Köp ett JoJo Sommarkort för 485 kronor och åk fritt i hela Skåne, gäller tom 15 augusti. Åk till Kopparhatten (Söderåsen) och promenera och plocka blåbär (de borde vara på väg snart), hyr en cykel och cykla mellan Ystad och Trelleborg eller mellan Kivik och Simrishamn. När du ändå är i hamnen vid Ale Stenar passa på att köp Skånes dyraste och (största?) surdegsbröd i Vendels bageri. Väl i Malmö leta upp Sommarscens program och njut av gratis musik och performance. Ät god mat på Flickorna Fläderbloms, Atmosfär och Mrs Brown. Drick vin på Moccasin och Brogatan…Och mycket mycket mer i härliga Malmö!

#14 Comment By Helena On 8 juli 2010 @ 07:09

Fortsätter på ”Lunkans” inlägg om ostkusten :) Om ni stannar i Kalmar måste ni ju över en liten sväng till Öland! Vida museum med de bla Bertil och Ulrika Hydman Valliens glaskonst är ett trevligt ställe och precis vid museet kan man svänga åt andra hållet och ta sig till Kackelstugan som är ett supermysigt ställe med mat och underhållning. [25]
Att bara köra längs östra sidan av ön och antingen bara köra ner på någon grusväg och hitta en egen strand, eller stanna på fina sandstranden (Mini-Böda :) ) i Bjärby kan också rekommenderas! I Glömminge ligger Alséns krukmakeri som har superfina bruksföremål!

Håller med om att Karlskrona är en mysig sommarstad. Att köpa vad som måste vara Sveriges största glass på ”Glassiären” är ett måste, men skippa middag den dagen ;)
Resturang Villgott är kanon! Skärgårdsbåtarna går hela tiden och även i stn är vattnet alltid närvarande!
Ha en trevlig sommar!

#15 Comment By tina On 8 juli 2010 @ 09:07

Hanna: Skånetips mottages tacksamt, Österlen är ju fantastiskt! I hamnen vid Ale stenar åt vi faktiskt stekt strömming för ett år sedan. Mysigt!

Ellen: Tack för länken! Ett besök på crêperiet är spikat, det verkar sannerligen ljuvligt!

Lunkan: Haha, jag gillar din genomtänkta färdplan skarpt! Tack för alla bra tips! :-D

Dubbelörnen: En till som har koll på husvagnen, vad kul! Klart du ska dit i sommar, nu står den även på min utflyktslista!

Lotta: Tack för bra glasstips! Ska det här vädret fortsätta (hoppas), så kan glasstipsen aldrig bli för många.

Sydney: Färska räkor och bad på västkusten kan aldrig bli fel. Badkläderna ska med! Och räkor säger jag inte nej till. Hoppas att ni har det finfint söderöver!

Martina: Tack, ska kollas upp på kartan. Det låter mysigt!

Mikkan: Åh, jag gillar dina tips. Allt lockar, och Hjo har jag velat besöka flera somrar utan att det blivit av.

Missfranklin: En husvagn skulle man (jag) ha! Dessutom behöver jag faktiskt just en stekpanna. Bra tips, Skeppshult ska ringas in på kartan. Tack!

Emma: Tack för toppenbra Skånetips! Förra sommaren saknade vi just Malmötips och stod som två förrvirrade och bortirrade turister på Malmös gator. Bara namnet Flickorna fläderbloms får mig att vilja packa väskan och åka medesamma.

Helena: En tur över till Öland låter inte så dumt, bra idé! Krukmakeri och bad är sommarnöje i min stil! :-)

#16 Comment By charlotta On 8 juli 2010 @ 10:28

jag vet att jag har sagt det innan, och jag vet att jag är partisk – men – skåne är ju fantastiskt på sommaren. helsingborg, viken, kullen, hallands väderö, torekov… och såklart österlen, som många redan har nämt. där är min favorit sandhammaren (världens finaste strand!) och såklart stens huvud.

#17 Comment By Anna On 8 juli 2010 @ 10:30

Österlen – Fridens pizzeria. ”Världens godaste pizzor” och dessa ska jag prova i sommar. Var inte öppet när jag skulle luncha där förra sommaren. [26]

Mandelmanns Trädgårdar [27]
Massor av folk i juli månad men underbara grönsaker och örtsalt och ett café med massor av gott att välja bland. Mums! Och så trädgården!

Hylkegården – en underbar lite gammaldags kaffestuga och en butik att handla inredningsting i. Mitt på Österlen.
[28]

Lisas Skafferi – Hamnen i Ystad. Massor av gott att äta, antingen där eller ta med hem. Fantastisk focaccia med soltorkade tomater.

Värmland:

Ost är stort i Värmland och Lakene Ostgård har massor av goda ostar och söta djur att titta på :)
[29]

Har precis startat min Värmlandssemester och kommer säkert att hitta mer mysigt att besöka :-D

#18 Comment By Josefina On 8 juli 2010 @ 13:30

Calmare Hamnkrog i Kalmar har den godaste/snyggaste maten jag ngnsin ätit ute. Inte missa!

Berget i Linköping är ett litet mysigt fik som även har engelska muffins och lättare mat. Ligger mitt i stan på ett berg!

Gamla Linköping är hur trevligt som helst – stort område med gamla byggnader. Dessutom finns Cloettaboden där färsk choklad/godis från Cloetta säljs i storpack, billigt. Handelsbod med gammaldags grejer och godis i strutar. Dahlbergs Café som ägs av Ragnar Dahlberg, känd från TV för särskilt den äldre delen av befolkningen.

Vadstena är helt ljuvligt med massor av historia, kloster, slott, kyrkor, vacker promenad längs Vättern. Finns flera mysiga restauranger och fik.

Herregud … skulle kunna hålla på länge till …

Kram!

#19 Comment By tina On 8 juli 2010 @ 20:33

Charlotta:Jag kan inte annat än hålla med, Skåne är fantastiskt. Jag ska skriva ner dina Skånetips. Vi badade faktiskt på just Sandhammaren förra sommaren, finfint!

Anna: Fridens pizza var det, justja. Det tipset har jag fått förut men glömt bort. Tack för påminnelsen! Hylkegården och Lisas skafferi får jag lov att lägga på minnet. Mandelmanns trädgårdar är sannerligen speciellt, dom beundrade vi förra sommaren, kanske gör vi det igen. Tack för tips! Hoppas att du får en härlig Värmlandssemester, ska kika in hos dig och hålla mig uppdaterad om Värmlandstips! :-)

Josefina: Snyggaste maten låter spännande! Har du bildbevis? :-D Linköping och Vadstena prickar jag in på kartan, tack för tips vetja!

#20 Comment By Josefina On 8 juli 2010 @ 20:45

klart jag har bildbevis. här:

[30]

#21 Comment By tina On 8 juli 2010 @ 21:08

Josefina: Haha, bloggarkivet är underskattat! Maten ser kalasgod ut, jag instämmer! :-D

#22 Comment By Helena On 8 juli 2010 @ 21:24

Jag är från Göteborg så mina tips kommer från västkusten. I Göteborg finns ett ställe som heter Hello Monkey och de har en spännande asiatisk meny och jag kan verkligen rekommendera deras dim sum.
[31]

Jag bor i stadsdelen Majorna, som är väldigt mysigt och väl värt ett besök. Nere vid vattnet ligger bl a Röda sten, där man kan titta på konst, men framför allt njuta av deras uteservering med utsikt över hamninloppet. Över Röda sten går Älvsborgsbron och mer Göteborgskt kan det inte bli.
[32]

På Klädesholmen (Tjörn) finns en av mina favoritrestauranger, Salt & Sill. Deras sillplanka är fantastisk! Klädesholmen är ett väldigt lugnt och pittoreskt litet samhälle fullt med sjöbodar och söta hus.
[33]

Finns pengar över till en övernattning på pensionat tycker jag ni ska bo på Villa Sjötorp. Hur fint som helst och jättegod mat. Ligger i Lyckorna, Ljungkile
[34]

Hoppas du får en riktigt skön semester!/Helena

#23 Comment By Jojo On 8 juli 2010 @ 21:43

Ser att ni fått lite Malmö tips redan så här kommer några till som tillhör mina favoriter:
Slottsträdgårdens café, mysig oas mitt i stan med fantastisk fika och lunch där de flesta primörerna hämtas utanför fikets dörr.
[35]
och alldeles utanför stan ligger Tirups örtagård som brukar ha lyxiga kakor och bakelser fyllda med blommor och örter.
[36]
Malmös just nu godaste restaurang Belle epoque på Möllevången är ett måste om ni passerar Malmö. De brukar bara ha 3 rätter på menyn, men ack så vällagat och gott!
[37]
Ser också att ni fått tips om Friden. Är där varje sommar och det är helt klart ett måste om ni är i närheten! Där måste man dock vara ute i ganska god tid om man ska få ett bord.
Är du sugen på loppisar så är sommaren i Skåne rena rama paradiset. Det finns skyltar längs vägkanterna precis överallt så det är bara stanna och fynda!
Hoppas ni får en go tur!

ps. Pallade rikligt med fläder häromdagen, kolla in min blogg. Länkade till er, hoppas det var ok?!

Jojo

#24 Comment By Anna-Karin On 9 juli 2010 @ 09:39

Ser att du redan fått tips om Valdemarsvik vid Östkusten. Om du åker dit vill jag tipsa om Lilla Blå som ligger i centrum (på Storgatan) eller Café Kårtorp ute vid E22:an. Café Kårtorp ser kanske inte mysigast ut, men det är väldigt gott fikabröd och mat.

I Örebrotrakten har jag två fikaställen: dels Hallagården i Lekeberg, du hittar det bara 700 meter från E18 mot Karlstad. Ett kafé i 1700-talsmiljö med underbara smörgåsar, kaffe och citronmarängtårta. Dessutom islandshästar. I Lekhyttan finns skylt. Det ligger en mack vid vägen, men åk in där och åk 700 meter så ser du de fina husen.

Om du i stället åker norr ut från Örebro kan du åka till Smultrongården i Södra Dylta som är en inredningsbutik med kafé i trädgården. Jättemysigt, men kom tidigt, för framåt stängningsdags brukar det bästa brödet vara slut.

Det finns även en hel del loppisar och annat i de här trakterna, bara att följa skyltar som finns överallt. Bergslagen är jättefint och såväl Nora som Grythyttan är jättevackert på sommaren. Eller åk ännu längre norrut mot Dalarna.

#25 Comment By Hanna On 9 juli 2010 @ 10:30

Tina! Jag är inbiten norrlänning så egentligen vill jag tipsa dig om att åka längs kusten norröver men jag kommer inte på några roliga matställen efter alltför många år i exil i de värmländska skogarna.

Tycker därför du ska åka till Karlstad! Där finns härliga Mariebergsskogen med Glasserian som serverar lekfulla konstverk snarare än glass. [38]

Där finns också Sveriges BÄSTA sushi, jag har ätit på en hel del ställen men inget slår Happy Kitchen. Gudjon Sigmarsson som äger Happy Kitchen har tävlat i Årets kock 2008 och kom då till semifinal. Jag lovar att det är nåt utöver det vanliga att äta sushi på HK – vilket sushiställe serverar till exempel gravad älg? [39]

En solig sommarkväll så är det också härligt att ta båtbussarna för ca en ynka tjuga, ta en tur runt Karlstad vattenvägen och sen hoppa av på Café August för lite musik och god mat. [40] och [41]

En liten bit utanför stan ligger Alsters herrgård dit man kan åka för en fika, fin miljö och inte minst för att herr Fröding är född här! Självklart är det även värt att sätta sig i Inre Hamn med en kall mojito, titta på folk och alla båtar som kryssar förbi lite slött! Annars finns de bästa drinkarna på utestället Koriander. De har grym mat också, men i dyraste laget.

Det var bara några ställen att besöka i Karlstad, vill du ha tips på fler så har jag många på lager. 5 år i solstaden har satt sina spår även i en tjurig norrlänning ;) Numera bor jag i Göteborg men det är ju redan flera som tipsat om Sveriges framsida så jag behöver inte promota det mer! :)

Hoppas du får en fin semester!

#26 Comment By Viktoria On 9 juli 2010 @ 20:11

Kolla in [42] för fler ätbara besök!

Mikkan tipsade om bymejeriet i Skärvången, och det finns många fler fina besök i Jämtland bla: [43] och haragard.se.

Du har fått många skånetips och om du far dit får du inte missa [44] eller att äta riktigt god glass från [45].

#27 Comment By Helena On 9 juli 2010 @ 20:29

Vi kommer att besöka Sivans ostvagn på Stora (?) torget i Vara, [46]. Har fått ost därifrån från släktingen som bor där och den är fantastisk!

Väldigt turistiskt, men likväl värt ett besök är Smultronställets glassrestaurang i Söderköping. Jag tycker ordet glassrestaurang talar för sig själv. Vi ska försöka hinna dit också med kompisar som fått ett besök där i bröllopspresent.

På en kortare tur, både från Sthlm och Uppsala, kan man ju hamna i fina sommarstaden Norrtälje. Där ska man insupa atmosfären och fika. Klassiskt, sen jag var så liten att jag hellre matade fåglarna med brödet än åt upp det, är Tösses konditori på Sjötullsgatan. Det är precis vad man kan önska av ett klassiskt sådant och med fint läge vid ån. Vill man fika flådigare (dyrare) och prisbelönt så finns En liten smula [47] i samma stad. Trevligt och gott, även om jag tenderar att falla tillbaka på tösses…

I min hemstad, Stockholm, rekommenderar jag en liten safari bland de olika etniska butikerna i centrala stan – men de har du säkert koll på. Ett besök på sushirestaurangen Råkultur är också nödvändigt om man gillar sushi och god mat och inte har varit där. Vi lyxade till det med lunch där idag och det är verkligen helt fantastiskt!

Trevlig resa!

#28 Comment By Linda On 9 juli 2010 @ 20:41

Linköpingstrakten: Fika på Nya slottet i Bjärka-Säby. Hembakat a la farmor/mormor.

Grythyttan: Lyxa med övernattning och gourmetpaket på värdshuset, men glöm inte att spana in glass/godisaffären: [48] också! Formens hus med lägenheter från 50-talet i hällefors är också trevligt!

#29 Comment By Loulas Kök On 9 juli 2010 @ 22:44

Så mycket fina tips du fått, det här kan vara användbart nästa år:) vi har en vecka kvar här hemma sen börjar allvaret.
Vet inte om någon tipsat om Göteborg, en riktigt go stad! Här finns allt så som Liseberg ett nöje även för en vuxen :) fika ställen i Haga med kanelbullar stora som tefat och är man sugen på bad skulle jag varmt rekommendera stora Amundön. Här ställer man bilen och går i underbar natur ut till härliga små stränder och klippor. En rikgit naturupplevelse i utkanten av staden ute i Askim.
Nära Göteborg ligger Mark där jag själv bor. Mark kallas ofta för tygriket. Här finns billigt tyg i mängder till fabirkspriser.
Kan detta vara något?

#30 Comment By tina On 10 juli 2010 @ 07:55

Helena: Tack för länkar och fina tips i Göteborgstrakterna. :-) Det är alltid uppskattat då vi gillar Göteborg båda två! Hoppas att även du har en skön semester!

Jojo: Åh vilka härliga Malmötips, jag vill fara till Skåne nupåengång! Jag tror jag skrev det i någon kommentar tidigare att förra året stod vi i Malmö alldeles förvirrade för att vi inte visste vad man gör när man är i Malmö. Nu vet vi lite mer,tack för det! Klart det är okej om du länkar fläder, enbart skoj!

Anna-Karin: Jag ritar in dina tips på Sverigekartan, tusen tack! Och förresten gillar jag trakter med en hel del loppisar skarpt! :-D

Hanna: Jag tänker efter men är inte riktigt säker på om jag någonsin varit i Karlstad, jag tror faktiskt inte det. Det verkar dock som att Karlstad är värt ett besök. Tack för inspiration och finfina Karlstadtips.

Viktoria: Tack för kalasbra länkar! :-D

Helena: Norrtälje var (alldeles för) länge sedan! Tack för påminnelsen, håller med om att det är en fin sommarstad. Perfekt för en helgutflykt, liksom en tur till Sthlm. Man får ju faktiskt inte glömma bort det som ligger nära!

Linda: Lägenheter från 50-talet låter spännanade, det ska jag ta reda på mer om. Tack!

Loulas kök: Såklart det kan vara något! Göteborg ligger mig varmt om hjärtat. Amundön var något nytt, tack för bra tips. Tygrike låter spännande likaså. :-)

#31 Comment By Mikael On 10 juli 2010 @ 19:58

Förutom ön Gräsö utanför Öregrund så kan jag tipsa om Veibystrand det finns ett fint litet vandrarhem vid stranden helt fantastiskt, men det gäller nog att boka innan man kommer.

#32 Comment By tina On 10 juli 2010 @ 21:24

Mikael: Gräsö ja, finfina smultron finns där, har jag hört! :-D Veibystrand vet jag inte var i kartboken jag hittar, men jag ska ta reda på. Tack för tips! Hoppas att ni har en härlig sommarhelg på ön, hälsa!

#33 Comment By Yasemin On 10 juli 2010 @ 21:43

Vad mkt tips du har fått. Får snoka här till nästa år :)
Om du åker förbi sthlm är ”Rosendals trådgård” ett måste. Trevlig sommar.

#34 Comment By Aidaho On 10 juli 2010 @ 22:01

Norrköping: broadway [49]
eldkvarns favorithak med fantastisk inredning och gott fika.

Umeå: Cafe Schmäck, Göteborg och restaurang Tapas.
På den spanska restaurangen är Chorizogryta med fikon och rödvin ett måste.

Östersund: Bystugan på rödön, Jordgubbscafe på Rödön och violtårta på Törners.

Stockholm: Vetekatten, Indiskas mathak hurry Curry, Lotta Voltaire har även en hand med i [50] och [51]
hermans är alltid trevligt om man är inne i stan.
[52]

#35 Comment By tina On 10 juli 2010 @ 22:25

Yasemin: Bra idé, jag har en oväntad Skansenlängtan nu i sommar. Ska nog besöka Rosendals trädgård i samma veva! :-) Glad sommar!

Aidaho: Corizogryta med fikon och rödvin får mig att vilja åka till Umeå! Och appropå mat som lockar så har jag i 4 års tid varit påväg till Hermans. Jag har svårt att förstå varför jag inte lyckats komma dit ännu. I sommar ska jag ta mig i kragen och besöka Hermans. Tack för påminnelsen (och bra tips).

#36 Comment By Therese Ö On 11 juli 2010 @ 20:22

Ebbas fik i Helsingborg! Helt igenom 50-tal, in i minsta detalj. Absolut värt ett besök!

#37 Comment By tina On 12 juli 2010 @ 08:35

Therese: 50-talsfik låter bra fint! :-)

#38 Comment By Sol On 12 juli 2010 @ 20:19

Sorry att jag inte svarar på din fråga om crêperiet i den rosa husvagnen förrän nu, men jag har varit i dess trakter och inte haft tillgång till nät.

Kommenterare ovan har dock rätt, husvagnen ligger vid väg 57 nära Gnesta. Platsen heter Molstaberg. De har öppnat helger, mellan 11-17 tror jag.

[53]

#39 Comment By Sol On 13 juli 2010 @ 00:09

Jag försökte skicka en kommentar förut, men den verkar inte ha kommit tillrätta? Anyhow, jag har inte svarat på din fråga om den turkosa husvagnen tidigare eftersom jag varit i dess omnejd vilket i mitt fall betyder utan nät. Crêperiet finns mycket riktigt längs väg 57 vid Gnesta, som någon redan skrivit. Platsen heter Molstaberg. Öppet lördagar och söndagar 11-17.

#40 Comment By Sol On 13 juli 2010 @ 14:43

Jamen, ett till sommartips. Festivalen En Ljummen i Gräset som hålls i Vinterviken i Stockholm. Två vänner till mig ordnar, underbart jättemysigt är det!

[54]

#41 Comment By hannaH On 13 juli 2010 @ 20:19

Vilka mängder av tips! Jag ska tjuva några och planera ihop en liten kortsemester på två dagar i Augusti, kanske åker vi åt Skånehållet? Time will tell…

#42 Pingback By Ett vykort från Österlen at pickipicki On 16 juli 2010 @ 07:54

[...] särskilt goda vedugnsbakade pizzor på Friden, vid vägs ände en bit utanför Kivik. Nu är era smultronställen även mina smultronställen, tusen tack för det! Jag lovar att dela med mig av fler bilder och [...]

#43 Comment By tina On 16 juli 2010 @ 08:47

Sol: Tack! Hoppas att vi passerar en helg, om inte annat så får det bli en egen utflykt. Vinterviken ligger mig varmt om hjärtat, ska kolla in fetivalsidan, tack för tipset! :-)

Hanna: Ja, jag röstar för att du åker till Skåne, lovar att dela med mig av många tips!

#44 Pingback By Fotografier från fina Kivik med omnejd at pickipicki On 20 juli 2010 @ 18:11

[...] ätit, lyssnat på Sommar i P1, ätit, badat, åkt bil och så har vi ätit. Allt med era utskrivna tips om smultronställen nära tillhands. Många mil och 765 foton senare har vi följt fina ostkusten, gjort en snabbvisit [...]

#45 Pingback By Ännu fler ätbara Skånetips… at pickipicki On 24 juli 2010 @ 11:27

[...] par ätbara tips att ringa in på Skånekartan. Förresten så gjorde vi faktiskt det, ringade in alla era tips i en gammal kartbok. Den arkeolog som om ett par hundra år gräver fram vår upplaga av [...]

#46 Pingback By vurma « it sounds like a whisper On 1 augusti 2010 @ 11:57

[...] fika Jag tänker på PickiPicki när jag sitter på Vurma. Tina skulle älska stället, det har lite samma stämning som den [...]

#47 Comment By Fia On 16 juni 2011 @ 18:53

Utanför Göteborg finns lilla mysiga f d brukssamhället Tollered. Fint mellan två sjöar, ta tåget dit! I närheten finns dessutom Nääs slott med vackra välbevarade byggnader, ett litet café med konstutställning där de även visar handgjorda kakelugnar (från nutid) och byggnadsvårdscentrum. Brödkurser tror jag också de har.
I Skåne är Åbergs trädgårdar utanför Ystad värda ett besök. Plantskola och café med egenodlade ingredienser i mat och kakor. Hemskt trevligt.

#48 Comment By Malin On 16 juni 2011 @ 19:04

Ännu ett Hjo-tips; Här finns en fantastisk glasskiosk som säljer underbar hemmagjord glass. Du måste pröva lingonglassen eller kanelglassen! glasshttp://www.osterhagenglass.com/

#49 Comment By Lotta On 16 juni 2011 @ 21:25

Jag fortsätter att vurma lite för Östergötland, och tipsar i år om ”Bondens Crêperie och Lanthandel” i Söderköping. [55] Fantastiskt goda Crêpes, och mysig utsikt över båtarna i kanalen.

Söderköping i sig är också mysigt att besöka på sommaren, liksom Harstena, längst ut i St Anna skärgård, och då får man åka båt också! Där har jag inget mattips, men eftersom vår sommarstuga ligger längs vägen så får jag väl bjuda på något gott.

#50 Comment By tina On 16 juni 2011 @ 21:41

Fia: Tack för finfina tips! Dom läggs på minnet, både Göteborg och Skåne brukar ingå i vår Sverige-sommar!

Malin: Alltså Hjo har vi ju ännu inte hunnit till, men jag skulle bra gärna vilja! Jag tänker mig att det är fantastiskt fint. Jag gillar både lingon och kanel skarpt, tror att bägge skulle gå hem! Tack!

Lotta: Hurra, jag glömmder aldrig bort en inbjudan, det kommer du bli varse! ;-)

#51 Comment By Moma On 17 juni 2011 @ 12:42

Jag stämmer in i kören; vilka många fina tips!

Jag håller med om Rosendals Trädgård, fast jag tycker att hela vackra Djurgården ska vara med. Denna lilla grönskande oas mitt i Stockholms storstadspuls är väldigt unik i sitt slag, det finns inte många andra länder (finns det något?) som har tillgång till lummig grönska och idyll mitt i storstaden.

Sedan vill jag tillägga Taxinge slott, Nykvarn, Södertälje, de har ett fantastiskt utbud av rustikt hembakade kakor, tårtpr och bullar, det är ju inte för intet det kallas ”Kak-slottet”.
[56]

Loopen Marina, vid Hornstull , Stockholm, är också värt ett besök under en fredagskväll då Uncle Eric (Thomas Gyllings vapendragare) spelar karibiskt, soca, så att hela bryggan gungar, det är en varm och härlig atmosfär där barn, unga (jag), gamla gärna kommer och dansar och tar en drink under den öppna sommarhimlen.
[57]

#52 Comment By tina On 18 juni 2011 @ 09:53

Moma: Tack, tack, tack!

#53 Comment By Helena D On 24 juli 2011 @ 10:11

Var i Ronneby härom veckan på ”brunnsloppis” en stor och mysig loppis i Brunnsparken. Därnere ligger även ett nyöppnat café som heter Mandeltårtan. Det är fantastiskt inrett och kakorna var hembakade och bland det godaste jag ätit! Väl värt ett söndagsbesök, med loppis först och kakfrosseri sen :)

#54 Comment By tina On 24 juli 2011 @ 19:10

Helena: Tack snälla du för tips, loppis- och kakfrosseritips är alltid välkomna! :-D

#55 Comment By Lotta – en kaka i ugnen On 27 juli 2011 @ 01:20

Något sent men ändå ett tips! Har i sommar fjällvandrat för första gången i mitt liv och det var toppen! Så en vandring i Jämtland blir mitt sverigetips! Går man Jämtlandstriangeln (Storulvån-Sylarna-Blåhammaren-Storulvån, bra förstagångsvandring) så kan man avsluta med en fantastiskt god trerättersmiddag på Blåhammarens fjällstation. Proffsigt med bordplacering, kockens presentation av kvällen mat och vin och mycket bra service gjorde kvällen extra speciell! I matväg är fjällvandring skojigt även på andra sätt när man får laga mat på stormkök och utveckla kokkonsten :) Ut på fjället!

#56 Comment By tina On 27 juli 2011 @ 09:02

Lotta: Det låter finfint det där med fjällvandring! :-D Såg du några hjortron?

#57 Comment By Lotta – en kaka i ugnen On 28 juli 2011 @ 01:21

Nej, vi var lite tidigare än hjortronen i år, men vi såg många blommor så det blev nog en hel del :) Kul för vandrarna som kom när det var alldeles gult på myrarna!

#58 Comment By tina On 28 juli 2011 @ 10:42

Lotta: Det låter som en härlig syn med gula myrar! :-)

#59 Comment By gruppresor On 5 maj 2012 @ 14:45

Och därför Vimmerby, med ingen annat syfte än att det är en magnifik liten stad som är nära mitt sommartid hem och att jag har flera fantastiska minnen sommartid med is lotion och godis fest där. :)

#60 Comment By Linda Elverstig On 5 juni 2013 @ 11:15

På min blog finns tips från Hälsingland & Gästrikland.
Välkommen in.

#61 Comment By tina On 5 juni 2013 @ 16:08

Gruppresor: Tack! :-)

Linda: Tack så mycket för tips, ska titta in hos dig!

#62 Comment By Benjamin On 13 januari 2014 @ 23:01

Hej! Trevlig blogg! Kan tipsa om ett riktigt trevligt ställe: Not Quite i Fengersfors i Dalsland (www.notquite.se). I det gamla bruket finns kollektivverkstäder för konstnärer, hantverkare, ett återbruk, ett bageri och Not Quite Bistro. Åt underbara smörgåsar och de har troligen världens snyggaste marängpajer (vilka jag också åt). Väl i Dalsland kan man ju alltid paddla kanot, trampa dressin, tälta eller bara åka omkring på loppisturer. Fint landskap!

#63 Comment By tina On 15 januari 2014 @ 19:28

Benjamin: Tusen tack för tips! Tror aldrig att jag varit i Dalsland.

#64 Comment By jessie367 On 17 mars 2016 @ 10:31

3nTOZr [58]

#65 Comment By Generationrwj On 2 februari 2021 @ 14:28

and was erased, and on cleaned

#66 Comment By Rigidhbi On 26 februari 2021 @ 01:24

Western Europe also formed

#67 Comment By Businessblh On 15 mars 2021 @ 21:01

European glory, and even after

#68 Comment By Serieszax On 16 juni 2021 @ 23:16

new texts were rewritten

#69 Comment By Premiumxaf On 14 juli 2021 @ 20:34

handwritten books were made,

#70 Comment By Testernie On 18 augusti 2021 @ 01:04

XVII century was Nicholas Jarry [fr].

#71 Comment By Interfacepic On 25 augusti 2021 @ 23:02

55 thousand Greek, 30 thousand Armenian

#72 Comment By glints On 18 november 2021 @ 15:45

Inti Illimani Musica Y Canto De Los Pueblos Andinos [59] Dana Totally Yours

#73 Comment By slushes On 21 november 2021 @ 11:24

The Dixie Rebels Holidays In Dixieland [60] Marios Joannou Elia Staubzucker

#74 Trackback By small Generators On 28 december 2021 @ 07:17

small Generators…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#75 Trackback By qvc laptop Computers On 2 januari 2022 @ 03:49

qvc laptop Computers…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#76 Trackback By mobile phone surveillance for h.264 video recorder On 4 januari 2022 @ 16:44

mobile phone surveillance for h.264 video recorder…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#77 Trackback By youtube musica Gratis da Ascoltare classica On 4 januari 2022 @ 21:29

youtube musica Gratis da Ascoltare classica…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#78 Trackback By Click Webpage On 4 januari 2022 @ 22:52

Click Webpage…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#79 Trackback By accessori sportivi grande punto On 5 januari 2022 @ 05:56

accessori sportivi grande punto…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#80 Trackback By pastiglie lavastoviglie fairy prezzo On 5 januari 2022 @ 14:25

pastiglie lavastoviglie fairy prezzo…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#81 Trackback By click the following article On 6 januari 2022 @ 01:06

click the following article…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#82 Trackback By recent post by www.d1kj.cc On 6 januari 2022 @ 01:44

recent post by [61].

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#83 Trackback By snotek snow blowers On 6 januari 2022 @ 09:39

snotek snow blowers…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#84 Trackback By kywalker fitness trampolines On 6 januari 2022 @ 12:52

kywalker fitness trampolines…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#85 Trackback By walmart electric leaf blower On 6 januari 2022 @ 15:35

walmart electric leaf blower…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#86 Trackback By more.. On 6 januari 2022 @ 17:53

more…..

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#87 Trackback By mens crossbody bag On 6 januari 2022 @ 19:33

mens crossbody bag…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#88 Trackback By husqvarna Chainsaws at lowes On 6 januari 2022 @ 20:11

husqvarna Chainsaws at lowes…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#89 Trackback By best auto insurance reviews On 6 januari 2022 @ 21:17

best auto insurance reviews…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#90 Trackback By lall king generators pvt ltd On 7 januari 2022 @ 03:02

lall king generators pvt ltd…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#91 Trackback By champs luggage regular price On 7 januari 2022 @ 03:17

champs luggage regular price…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#92 Trackback By site On 7 januari 2022 @ 03:40

site…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#93 Trackback By easiest bike racks and cargo carrier On 7 januari 2022 @ 04:55

easiest bike racks and cargo carrier…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#94 Trackback By www.eduardoestatico.it said On 7 januari 2022 @ 08:40

[62] said…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#95 Trackback By best smart glasses On 7 januari 2022 @ 08:51

best smart glasses…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#96 Trackback By mens watches Ernest jones On 7 januari 2022 @ 10:54

mens watches Ernest jones…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#97 Trackback By Large messenger bags On 7 januari 2022 @ 11:25

Large messenger bags…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#98 Trackback By mamamoo woohoo album On 7 januari 2022 @ 11:30

mamamoo woohoo album…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#99 Trackback By photo electric smoke and carbon monoxide detector 10 year battery On 7 januari 2022 @ 11:34

photo electric smoke and carbon monoxide detector 10 year battery…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#100 Trackback By article furniture On 7 januari 2022 @ 12:36

article furniture…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#101 Trackback By best pistol optics for bullseye shooting On 7 januari 2022 @ 13:12

best pistol optics for bullseye shooting…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#102 Trackback By photo booth there is no connected camera On 7 januari 2022 @ 13:48

photo booth there is no connected camera…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#103 Trackback By climatizzatori portatili On 7 januari 2022 @ 14:20

climatizzatori portatili…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#104 Trackback By oneodio studio dj headphones On 7 januari 2022 @ 15:17

oneodio studio dj headphones…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#105 Trackback By shower surrounds with 28″ side walls On 7 januari 2022 @ 16:38

shower surrounds with 28″ side walls…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#106 Trackback By 3d printer Control board On 7 januari 2022 @ 16:46

3d printer Control board…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#107 Trackback By portable games for travel On 7 januari 2022 @ 17:50

portable games for travel…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#108 Trackback By tc.yexian0375.com`s recent blog post On 7 januari 2022 @ 18:36

tc.yexian0375.com`s recent blog post…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#109 Trackback By best carry on luggage On 7 januari 2022 @ 20:32

best carry on luggage…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#110 Trackback By Ericsson Voip Phones On 7 januari 2022 @ 23:00

Ericsson Voip Phones…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#111 Trackback By Imperial abbigliamento On 8 januari 2022 @ 00:04

Imperial abbigliamento…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#112 Trackback By click here to visit dd-on-rookies.com for free On 8 januari 2022 @ 02:11

click here to visit dd-on-rookies.com for free…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#113 Trackback By chainsaws direct On 8 januari 2022 @ 04:44

chainsaws direct…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#114 Trackback By home depot snow blower On 8 januari 2022 @ 08:25

home depot snow blower…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#115 Trackback By mens leather satchel On 8 januari 2022 @ 09:02

mens leather satchel…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#116 Trackback By john lewis women’s clothing On 8 januari 2022 @ 10:43

john lewis women’s clothing…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#117 Trackback By shop bestreviews reviews On 8 januari 2022 @ 10:51

shop bestreviews reviews…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#118 Trackback By zgemma H2s Freezing On 8 januari 2022 @ 13:30

zgemma H2s Freezing…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#119 Trackback By braccialetto pandora costo On 8 januari 2022 @ 13:53

braccialetto pandora costo…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#120 Trackback By best blower On 8 januari 2022 @ 15:13

best blower…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#121 Trackback By crossbody bag with handle On 8 januari 2022 @ 15:37

crossbody bag with handle…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#122 Trackback By what is a garden tiller On 8 januari 2022 @ 16:14

what is a garden tiller…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#123 Trackback By Best Travel Tote Bags On 8 januari 2022 @ 16:18

Best Travel Tote Bags…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#124 Trackback By must have baby travel gear On 8 januari 2022 @ 18:35

must have baby travel gear…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#125 Trackback By leather diaper bag tote On 8 januari 2022 @ 19:30

leather diaper bag tote…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#126 Trackback By nintendo Switch Offerte On 8 januari 2022 @ 19:32

nintendo Switch Offerte…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#127 Trackback By jnutrition integratori sportivi accessori fitness consulenze personal trainer torino to On 8 januari 2022 @ 21:18

jnutrition integratori sportivi accessori fitness consulenze personal trainer torino to…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#128 Trackback By vaginal ph test strips On 8 januari 2022 @ 21:42

vaginal ph test strips…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#129 Trackback By battery Operated Chainsaws On 8 januari 2022 @ 21:50

battery Operated Chainsaws…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#130 Trackback By nail fungus laser treatment near me On 8 januari 2022 @ 23:23

nail fungus laser treatment near me…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#131 Trackback By vava baby monitor On 8 januari 2022 @ 23:51

vava baby monitor…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#132 Trackback By Electric Teppanyaki Table Top Grill On 9 januari 2022 @ 02:23

Electric Teppanyaki Table Top Grill…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#133 Trackback By best handheld vacuums for cars On 9 januari 2022 @ 04:43

best handheld vacuums for cars…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#134 Trackback By propane generator for house On 9 januari 2022 @ 06:38

propane generator for house…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#135 Trackback By ottawa jewelry stores On 9 januari 2022 @ 14:17

ottawa jewelry stores…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#136 Trackback By top rated electric pressure washers On 9 januari 2022 @ 14:49

top rated electric pressure washers…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#137 Trackback By keyboard arranger for under $500 Demo 2017 On 9 januari 2022 @ 15:37

keyboard arranger for under $500 Demo 2017…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#138 Trackback By champs valise On 9 januari 2022 @ 18:18

champs valise…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#139 Trackback By business and front office skills how to schedule patients On 9 januari 2022 @ 18:46

business and front office skills how to schedule patients…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#140 Trackback By telephone dect voip On 9 januari 2022 @ 20:11

telephone dect voip…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#141 Trackback By winter walking shoes mens On 9 januari 2022 @ 21:23

winter walking shoes mens…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#142 Trackback By basket marche On 9 januari 2022 @ 22:58

basket marche…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#143 Trackback By dumbbell lawn mowers On 10 januari 2022 @ 00:57

dumbbell lawn mowers…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#144 Trackback By hot water pressure washers On 10 januari 2022 @ 01:52

hot water pressure washers…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#145 Trackback By silverplate ice tongs On 10 januari 2022 @ 02:32

silverplate ice tongs…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#146 Trackback By fosi audio” amplifier -tb10a mini power amplifie On 10 januari 2022 @ 02:49

fosi audio” amplifier -tb10a mini power amplifie…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#147 Trackback By camera photo logo On 10 januari 2022 @ 03:01

camera photo logo…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#148 Trackback By staples televisions On 10 januari 2022 @ 08:30

staples televisions…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#149 Trackback By canale tv musica classica On 10 januari 2022 @ 09:14

canale tv musica classica…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#150 Trackback By braccialetti pandora 2018 On 10 januari 2022 @ 10:25

braccialetti pandora 2018…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#151 Trackback By stihl cordless chainsaws On 10 januari 2022 @ 11:51

stihl cordless chainsaws…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#152 Trackback By Our Webpage On 10 januari 2022 @ 13:25

Our Webpage…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#153 Trackback By long strap cross body bags On 10 januari 2022 @ 13:35

long strap cross body bags…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#154 Trackback By saftey glass peephole shooting optics On 10 januari 2022 @ 14:26

saftey glass peephole shooting optics…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#155 Trackback By stihl battery chainsaws On 10 januari 2022 @ 14:31

stihl battery chainsaws…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#156 Trackback By 31 10.50 r15 equivalent On 10 januari 2022 @ 16:51

31 10.50 r15 equivalent…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#157 Trackback By E43 Earthquake Auger Parts On 10 januari 2022 @ 17:56

E43 Earthquake Auger Parts…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#158 Trackback By planet eclipse ego paintball marker On 11 januari 2022 @ 00:01

planet eclipse ego paintball marker…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#159 Trackback By leather satchel briefcases On 11 januari 2022 @ 01:18

leather satchel briefcases…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#160 Trackback By powersmart snow blower parts diagram On 11 januari 2022 @ 06:07

powersmart snow blower parts diagram…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#161 Trackback By arts & architecture magazine On 11 januari 2022 @ 06:58

arts & architecture magazine…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#162 Trackback By halal marshmallow recipe On 11 januari 2022 @ 07:24

halal marshmallow recipe…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#163 Trackback By what is alipotec On 11 januari 2022 @ 07:48

what is alipotec…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#164 Trackback By asian shemale sex movies On 11 januari 2022 @ 08:44

asian shemale sex movies…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#165 Trackback By aw lab scarpe On 11 januari 2022 @ 09:33

aw lab scarpe…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#166 Trackback By Nd32s3100h On 11 januari 2022 @ 12:50

Nd32s3100h…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#167 Trackback By travel sets luggage On 11 januari 2022 @ 18:13

travel sets luggage…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#168 Trackback By visit Lgsksc now >>> On 11 januari 2022 @ 18:23

visit Lgsksc now >>>…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#169 Trackback By treatment of nail fungus On 11 januari 2022 @ 21:09

treatment of nail fungus…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#170 Trackback By gas powered pressure washers for sale On 12 januari 2022 @ 07:18

gas powered pressure washers for sale…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#171 Trackback By am fm alarm clock radios On 12 januari 2022 @ 08:35

am fm alarm clock radios…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#172 Trackback By dj headphones with led lights On 12 januari 2022 @ 09:25

dj headphones with led lights…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#173 Trackback By swiss watches for women On 12 januari 2022 @ 11:56

swiss watches for women…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#174 Trackback By michael kors jet set travel large tote On 12 januari 2022 @ 23:16

michael kors jet set travel large tote…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#175 Trackback By ego 12 string Trimmer On 12 januari 2022 @ 23:52

ego 12 string Trimmer…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#176 Trackback By transfer photos from zte phone to computer On 13 januari 2022 @ 01:49

transfer photos from zte phone to computer…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#177 Trackback By ego 15 in. replacement rapid reload string trimmer head On 13 januari 2022 @ 09:01

ego 15 in. replacement rapid reload string trimmer head…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#178 Trackback By luxury swiss watches On 13 januari 2022 @ 21:17

luxury swiss watches…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#179 Trackback By designer crossbody bags On 14 januari 2022 @ 00:55

designer crossbody bags…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#180 Trackback By leather tote purse On 14 januari 2022 @ 01:35

leather tote purse…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#181 Trackback By handbags on sale On 14 januari 2022 @ 09:37

handbags on sale…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#182 Trackback By Coach Handbags On 15 januari 2022 @ 07:13

Coach Handbags…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#183 Trackback By tote bags for travel On 15 januari 2022 @ 09:32

tote bags for travel…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#184 Trackback By sprint zte tablet charger On 15 januari 2022 @ 12:11

sprint zte tablet charger…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#185 Trackback By michael Kors small Two tone crossgrain leather wallet On 15 januari 2022 @ 17:57

michael Kors small Two tone crossgrain leather wallet…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#186 Trackback By screwfix wallpaper table On 15 januari 2022 @ 20:36

screwfix wallpaper table…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#187 Trackback By recensioni videogiochi On 16 januari 2022 @ 01:52

recensioni videogiochi…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#188 Trackback By leather laptop tote On 16 januari 2022 @ 03:34

leather laptop tote…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#189 Trackback By videogiochi usati On 16 januari 2022 @ 03:45

videogiochi usati…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#190 Trackback By aldo handbags On 16 januari 2022 @ 06:41

aldo handbags…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#191 Trackback By similar webpage On 17 januari 2022 @ 05:23

similar webpage…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#192 Trackback By Designer Travel Tote On 17 januari 2022 @ 07:22

Designer Travel Tote…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#193 Trackback By bveyzi wallet review On 17 januari 2022 @ 07:49

bveyzi wallet review…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#194 Trackback By Smithsrugby Co write an article On 17 januari 2022 @ 10:16

Smithsrugby Co write an article…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#195 Trackback By small women’s leather wallet On 17 januari 2022 @ 19:30

small women’s leather wallet…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#196 Trackback By epicentrolive.com`s recent blog post On 17 januari 2022 @ 23:37

epicentrolive.com`s recent blog post…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#197 Trackback By davina new dvd On 17 januari 2022 @ 23:44

davina new dvd…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#198 Trackback By davina exercise equipment On 18 januari 2022 @ 01:10

davina exercise equipment…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#199 Trackback By Davina Mccall Bum Workout On 18 januari 2022 @ 01:12

Davina Mccall Bum Workout…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#200 Trackback By Husqvarna Chainsaw 550Xp On 18 januari 2022 @ 08:08

Husqvarna Chainsaw 550Xp…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#201 Trackback By www.blossomny.org noted On 18 januari 2022 @ 10:04

[63] noted…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#202 Trackback By leather tote with Zipper On 18 januari 2022 @ 10:33

leather tote with Zipper…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#203 Trackback By Best Women’s Travel Tote On 18 januari 2022 @ 14:03

Best Women’s Travel Tote…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#204 Trackback By men’s leather satchel On 18 januari 2022 @ 16:27

men’s leather satchel…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#205 Trackback By who makes electriq tv On 18 januari 2022 @ 21:47

who makes electriq tv…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#206 Trackback By see On 19 januari 2022 @ 14:44

see…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#207 Trackback By ego power string trimmer On 19 januari 2022 @ 16:49

ego power string trimmer…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#208 Trackback By cindy medium saffiano leather satchel On 19 januari 2022 @ 21:48

cindy medium saffiano leather satchel…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#209 Trackback By interruttore tapparelle Elettriche On 19 januari 2022 @ 22:46

interruttore tapparelle Elettriche…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#210 Trackback By michael kors travel tote On 20 januari 2022 @ 01:16

michael kors travel tote…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#211 Trackback By chic women’s clothing On 20 januari 2022 @ 17:09

chic women’s clothing…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#212 Trackback By fossil leather tote On 20 januari 2022 @ 20:28

fossil leather tote…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#213 Trackback By enquiry On 20 januari 2022 @ 20:50

enquiry…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#214 Trackback By electriq tv factory reset On 20 januari 2022 @ 21:37

electriq tv factory reset…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#215 Trackback By makita paddle switch angle Grinder On 21 januari 2022 @ 00:39

makita paddle switch angle Grinder…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#216 Trackback By betsey johnson quilted wallet On 21 januari 2022 @ 11:42

betsey johnson quilted wallet…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#217 Trackback By mens crossbody bags On 21 januari 2022 @ 11:54

mens crossbody bags…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#218 Trackback By table tennis wallpaper On 21 januari 2022 @ 14:44

table tennis wallpaper…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#219 Trackback By best sex toys On 21 januari 2022 @ 15:12

best sex toys…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#220 Trackback By plastic Wallpaper pasting table On 22 januari 2022 @ 08:12

plastic Wallpaper pasting table…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#221 Trackback By What is Liverwurst made of On 22 januari 2022 @ 08:30

What is Liverwurst made of…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#222 Trackback By best swiss watches On 22 januari 2022 @ 10:27

best swiss watches…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#223 Trackback By Gucci Fabric Top Handle Shoulder Bag On 24 januari 2022 @ 12:46

Gucci Fabric Top Handle Shoulder Bag…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#224 Trackback By how to make marshmallows On 25 januari 2022 @ 16:42

how to make marshmallows…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#225 Trackback By rocky road squares with colored marshmallows On 27 januari 2022 @ 13:02

rocky road squares with colored marshmallows…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#226 Trackback By grizzly milling machine On 27 januari 2022 @ 21:36

grizzly milling machine…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#227 Trackback By click here On 29 januari 2022 @ 20:09

click here…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#228 Trackback By chanel mini flap bag with top handle On 29 januari 2022 @ 23:30

chanel mini flap bag with top handle…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#229 Trackback By our source On 30 januari 2022 @ 09:37

our source…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#230 Trackback By mini marshmallows On 30 januari 2022 @ 22:17

mini marshmallows…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#231 Trackback By ultrasonic parts cleaner On 31 januari 2022 @ 04:42

ultrasonic parts cleaner…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#232 Trackback By vevor ultrasonic cleaner On 31 januari 2022 @ 07:06

vevor ultrasonic cleaner…

Smultronställen i Sverige? | pickipicki…

#233 Comment By Hazel On 8 september 2022 @ 21:10

Hello mates, its enormous article regarding teachingand entirely
defined, keep it up all the time.

#234 Comment By janellejl16 On 13 januari 2023 @ 10:17

Hot teen pics
[64]

free websites for porn porn sites with big women mother daughter fuck porn pics porn sitesearch marbles in pussy porn


Article printed from pickipicki: http://www.pickipicki.se

URL to article: http://www.pickipicki.se/2010/07/smultronstallen-i-sverige/

URLs in this post:

[1] alla era tips inför vårt äventyr i Paris: http://www.pickipicki.se/2010/03/baugette-sniglar-croissant-eller-crepes/

[2] den turkosa husvagnen som säljer crêpes: http://bhujapindasana.wordpress.com/2010/06/28/181-fasta-invanare-och-sa-jag/

[3] Bad och fik i Kivik med omnejd: http://www.pickipicki.se/2010/07/fotografier-fran-fina-kivik-med-omnejd/

[4] Vid vägs ände ligger Friden, ett restaurangtips: http://www.pickipicki.se/2010/07/vid-vags-ande-ligger-friden/

[5] Fler ätbara Skåne-tips, Helsingborg och Ystad: http://www.pickipicki.se/2010/07/annu-fler-atbara-skanetips/

[6] Ett vykort från Österlen: http://www.pickipicki.se/2010/07/ett-vykort-fran-osterlen/

[7] Mandelmanns trädgårdar: http://www.pickipicki.se/2010/05/jag-bjuder-pa-ett-sommartips/

[8] Kastanjelunds värdshus i Yngsjö, ett restaurang- och boendetips: http://www.pickipicki.se/2011/05/skane-del-1-inkl-gissa-fredagsporslinet/

[9] Matvandring, maj 2011: http://www.pickipicki.se/2011/05/skane-del-2-matvandring/

[10] Körsbärsgården och Olof Viktors: http://www.pickipicki.se/2011/07/skane-del-3-inte-att-forglomma/

[11] …en avstickare till Danmark: http://www.pickipicki.se/2010/07/sverigeresans-basta-dygn/

[12] Västervik: http://www.pickipicki.se/2010/07/forresten-2/

[13] Hello Monkey, ett restaurangtips: http://www.pickipicki.se/2010/08/hello-gothenburg-hello-monkey/

[14] Bondens marknad, Hagabions café och bar Kino: http://www.pickipicki.se/2011/08/vad-goteborgs-matbloggerskor-talar-om/

[15] Fler Göteborgspärlor: http://www.pickipicki.se/2007/11/mina-basta-goteborgstips/

[16] Fika på Saltå kvarn: http://www.pickipicki.se/2008/06/en-sondagsutflykt-till-saltakvarn/

[17] En sommarvecka på turné i södra Sverige: http://www.pickipicki.se/2008/07/en-sommarvecka-pa-turne-i-sverige/

[18] : http://lt.se/kulturnoje/lunchpatrull/1.519549-den-grona-husvagnen

[19] : http://www.chef.se/dynamisk/index.php/blogg/fru-form/Franska-Crpes-serveras-mitt-i-skogen-i-Mlndal/

[20] : http://www.kostabodaarthotel.se

[21] : http://www.bymejeriet.se/Produkter.aspx

[22] : http://njutmaten.blogspot.com/2010/06/smaken-av-halland.html

[23] : http://hjordnara.se/

[24] : http://gekasullaredbloggen.blogspot.com/2010/07/kitchen-aid.html

[25] : http://www.kackelstugan.com/www/index_s.html

[26] : http://www.gourmetodling.com/var-i-fridens-namn-ar-pizzorna/

[27] : http://www.mandelmann.se/

[28] : http://www.gourmetodling.com/tag/hylkegarden/

[29] : http://www.gourmetodling.com/far-och-ost/

[30] : http://lumumma.rummet.nu/?p=2809

[31] : http://www.hellomonkey.net/1.html

[32] : http://www.rodasten.com/

[33] : http://www.saltosill.se/

[34] : http://www.villasjotorp.se/

[35] : http://www.slottstradgarden.se/kafe/

[36] : http://www.tirupsortagard.se/

[37] : http://www.belle-epoque.se/

[38] : http://www.mariebergsskogen.se/

[39] : http://www.happykitchen.eu/

[40] : http://www.cafeaugust.se/

[41] : http://www.destinationkarlstad.se/travel/article/batbussen

[42] : http://www.mathantverk.se

[43] : http://www.jamttina.se

[44] : http://www.hallongarden.com

[45] : http://www.ottoglass.se

[46] : http://www.sivansost.se/

[47] : http://www.enlitensmula.com/

[48] : http://www.neerings.se

[49] : http://www.broadwaykonditori.se/

[50] : http://www.bistrovoltaire.se/

[51] : http://www.helinvoltaire.com/

[52] : http://gastrogate.com/restaurang/hermans

[53] : http://maps.google.se/maps/place?cid=764499781621753525&q=molstaberg&gl=se

[54] : http://www.ljummen.com

[55] : http://www.bondenscreperie.se/

[56] : http://www.taxingeslott.se/?show=slottscafe

[57] : http://loopentest.wordpress.com/

[58] : https://twitter.com/Healty_Pills

[59] : https://pagead2.instruments-de-musique.biz/53.html

[60] : https://pexels.jamessanders.co.uk/70.html

[61] : http://www.d1kj.cc..

[62] : http://www.eduardoestatico.it

[63] : http://www.blossomny.org

[64] : http://newcooltube.hotbabesboobspics.energysexy.com/?meghan

Copyright © 2008-2009 pickipicki