Hello Gothenburg, Hello Monkey!

den 19 augusti 2010, kl 09:15

Jamen just ja! Jag har ju berättat om en hel del av era smultronställen som ni tipsade om och som jag besökte i somras. Men jag har visst glömt berätta att vi tog oss till Göteborg också, och besökte bland annat den asiatiska restaurangen Hello Monkey. Att återvända till Göteborg känns alltid lika märkligt. Som att komma hem, men ändå inte. Som att det var igår, men ändå hur länge sedan som helst. Därför var det kul att hitta till en restaurang som jag inte ens visste fanns. Toppengod mat, fantastiskt trevlig personal och ett ställe jag noterar på min hit-måste-vi-igen-lista. Ett tips utfärdat med andra ord.

Ge mig mer
Hello Monkeys hemsida
Hitta hit

Skriv ut inlägg

9 kommentarer till “Hello Gothenburg, Hello Monkey!”

 1. Yasemin kl 09:29, den 19 augusti 2010

  Bra rubrik :) Det är jättebra med ala tips på din sida. Så när man ska resa vet man vart man ska titta efter tips.

 2. tina kl 10:09, den 19 augusti 2010

  Hello Yasemin! ;-) Jag gillar hur du tänker!

 3. Maria kl 16:16, den 19 augusti 2010

  Hello Monkey har suverän mat! Jag älskar deras halstrade tonfisk, och biffsalladen.. *hungrig* Deras drinkar är inte dåliga dom heller ;)

 4. tina kl 22:55, den 19 augusti 2010

  Maria: :-D

 5. charlotta kl 13:40, den 20 augusti 2010

  vad kul! jag har aldrig varit på hello monkey – vi var på väg dit någon gång med sen blev det aldrig av eller hur det nu var. får också skriva upp det på listan!

 6. Helena kl 21:36, den 20 augusti 2010

  Kul att du gillade Hello Monkey! Nästa gång du är i Göteborg och blir lite fikasugen tycker jag att du ska ta dig ut till Majorna och besöka Café Biscotti. Hallonbullarna är makalöst goda, äppelpajen likaså, för att inte tala om deras chèvremacka med honungsrostade valnötter. Allt hembakat såvitt jag vet. Mitt bästa tips just nu!

 7. tina kl 22:03, den 20 augusti 2010

  Charlotta: Ja gör det vetja, det kanske tom visar sig att dom platsar på din äta-ute-i-göteborgs-guide :-D

  Helena: Ja, tack för tips! Vi får ta en tur till Majorna nästa gång:-)

 8. Ninni/Let´s deal kl 14:55, den 7 december 2010

  Titta in hos oss så kanske du kan hitta en bra deal att äta upp :-)

 9. Hej Göteborg, har du saknat mig? | pickipicki kl 11:56, den 19 augusti 2011

  [...] Göteborg i picki-arkivet Hello Monkey, ett finfint restaurangtips Fler Göteborgspärlor Tweet Publicerad i göteborg | Inga kommentarer ännu(0) Skriv ut [...]

Trackback URI | RSS-kanal till kommentarsflödet

Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!

Namn (måste anges)

Epost (måste anges)

Webbplats

Skriv din kommentar

Arkiv 2011Arkiv 2010

Expressen och Alltommat, oktober 2010

Ta del av, och dela med dig av svenska smultronställen här!

Arkiv 2009


Pickipicki.se - Årets matblogg 2009Arkiv 2008Besökstoppen