Ge mig lite sol så mina gnocchi växer

den 22 april 2009, kl 12:00

picki_img_2843

Ibland när tiden är knapp köper vi färdig gnocchi; små potatisbollar, kokar på två minuter och serverar med pesto och riven parmesanost. Snabbare än så kan det knappast gå och det smakar faktiskt helt okej.

Nu väntar jag på nässlorna, så att jag kan göra egna gnocchi med nässlor i, efter det här receptet, så lite sol tack.

Skriv ut inlägg

4 kommentarer till “Ge mig lite sol så mina gnocchi växer”

 1. Sofia kl 14:30, den 22 april 2009

  Gnocchi är riktigt gott och snabbt. Vi provade att göra egna för några veckor sedan. Vi serverade dem också med pesto (http://chezsofia.bloggsida.se/2009/03/hemgjorda-potatisgnocchi/). Lite extra gott blev det men det tappar förstås snabbhetsfaktorn…;-)

 2. emelie kl 14:51, den 22 april 2009

  är inte er fågel densamma som twitterfågeln?

  http://twitter.com/

 3. tina kl 21:20, den 22 april 2009

  Sofia: Inte snabbmat längre, men med lite mer charm tror jag nog! ;) Roligt, tack för ditt recepttips!

  Emelie: Japp, det är samma fågel. Hoppade till lite första gången jag besökte twitter och såg ”min” pickifågel. Men fågeln tillhör varken mig eller twitter, den är designad av randa clay och är fri (som en fågel) att användas av alla.

 4. Sofia kl 22:15, den 22 april 2009

  Visst är det charmigare ;-). Det är det ju alltid med mat gjord ifrån grunden. Själv ser jag framemot att ta mig tid att göra egen pasta någon gång i framtiden. Det tycker jag verkar roligt men tidskrävande.

Trackback URI | RSS-kanal till kommentarsflödet

Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!

Namn (måste anges)

Epost (måste anges)

Webbplats

Skriv din kommentar

Arkiv 2011Arkiv 2010

Expressen och Alltommat, oktober 2010

Ta del av, och dela med dig av svenska smultronställen här!

Arkiv 2009


Pickipicki.se - Årets matblogg 2009Arkiv 2008Besökstoppen