Hur man hittar Annas lavendelkaka

den 2 september 2011, kl 14:41

Jag fick förresten bakläxa när jag inte bjöd på eftermiddagsfika på födelsedagen. För att gottgöra den missen såg jag till att kompensera med marginal. Igår packade jag därför ner det finaste fikat av dem alla. Annas lavendelblondies, en kladdig vit chokladkaka som doftar lavendel lång väg. Sen stod dom på rad och frågade om den där matbloggen min som dom hört talas om. Hur man egentligen hittar dit och om möjligen det där lavendelkakerecptet går att hitta där? Jag anar ett samband mellan kakan och det plötsliga intresse för picki. Men kakan hittar ni inte här, däremot återfinns receptet inne i Annas fina skafferi.

Skriv ut inlägg

5 kommentarer till “Hur man hittar Annas lavendelkaka”

 1. Hanna kl 15:44, den 2 september 2011

  Sjukt goda!

 2. Matilda kl 18:14, den 2 september 2011

  Låter väldigt gott med lavendelblondies! :)

 3. Emmy kl 21:27, den 2 september 2011

  Låter väldigt spännande. Jag har lite lavendel kvar så detta måste jag testa.

 4. Alexandra - kärlek på tallrik kl 21:32, den 2 september 2011

  Tack för bloggtipset, jag prenumererar nu! ;) Och de ser ljuvliga ut, kakorna. Är inget fan av lavendel men de går säkert fint att äta utan också! Och som dekorering är det ju mycket snyggt <3

 5. Anna B kl 11:29, den 3 september 2011

  Tina & Hanna: Tackar och bockar för puffen! Insprierar till nya dåd!

Trackback URI | RSS-kanal till kommentarsflödet

Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!

Namn (måste anges)

Epost (måste anges)

Webbplats

Skriv din kommentar

Arkiv 2011Arkiv 2010

Expressen och Alltommat, oktober 2010

Ta del av, och dela med dig av svenska smultronställen här!

Arkiv 2009


Pickipicki.se - Årets matblogg 2009Arkiv 2008Besökstoppen