- pickipicki - http://www.pickipicki.se -
En brunchpodcast
Posted By tina On 9 november 2012 @ 16:26 In brunch | 5 Comments
Nu börjar vi komma upp i ett gäng podavsnitt och det här gången pratar och äter vi brunch. Vi avhandlar allt från brunchminnen till hemkärnat smör. Någonstans däremellan utmanar jag Johan i favoritleken gissa-ingredienserna och efter många om och men lär jag mig till slut att säga ordet komjölkningsrobot. Vem hade kunnat tro att något så lätt skulle vara så svårt? Välkommen in i mitt vardagsrum, lyssnar gör du antingen på iTunes [1] eller här [2].
Brunchfavoriter och andra länkar
Mangosmoothie med kokosolja och kardemumma [3]
Blodapelsinmarmelad med smak av jul [4]
Värmande blodapelsindryck [5]
Blinier med smetana, löjrom och finhackad rödlök [6]
Johans chokladganache [7]
Den hemgjorda glöggen [8]
Article printed from pickipicki: http://www.pickipicki.se
URL to article: http://www.pickipicki.se/2012/11/en-brunchpodcast/
URLs in this post:
[1] iTunes: https://itunes.apple.com/se/podcast/picki-matgeek-och-poden/id566892039
[2] här: http://www.pickipicki.sefeed://pickimatgeekochpoden.matgeek.se/feed/
[3] Mangosmoothie med kokosolja och kardemumma: http://www.pickipicki.se/2012/11/varldens-godaste-smotti/
[4] Blodapelsinmarmelad med smak av jul: http://www.pickipicki.se/2010/12/ett-tips-pa-en-hemgjord-klapp/
[5] Värmande blodapelsindryck: http://www.pickipicki.se/2012/01/semlor-till-frukost/
[6] Blinier med smetana, löjrom och finhackad rödlök: http://www.pickipicki.se/2012/04/tusen-plattar-och-nagra-till/
[7] Johans chokladganache: http://matgeek.se/2012/11/11/en-riktigt-ordentlig-ganache/
[8] Den hemgjorda glöggen: http://www.pickipicki.se/2011/10/6-veckor-till-forsta-advent/
Click here to print.
Copyright © 2008-2009 pickipicki
5 Comments To "En brunchpodcast"
#1 Comment By Martina On 10 november 2012 @ 10:43
Den där mangosmoothie med kardemumma låter himla god!
#2 Comment By nathalie On 10 november 2012 @ 13:06
Har nu lyssnat igenom alla era podcasts utom det sist nämnda och måste säga att jag tycker de är riktigt bra kul och intressant att höra er // Nathalie
#3 Comment By anna On 10 november 2012 @ 14:03
Finhackad löjrom? :P
#4 Comment By Nena On 11 november 2012 @ 00:58
Lange sedan jag tittade forbi;) Foto ser riktigt gott ut, perfekt som sodags brunh:)
Kramar,
Nena
#5 Comment By tina On 11 november 2012 @ 12:42
Martina: Tro mig, det är den.
Nathalie: Tack, vad roligt att höra! :-)
Anna: But hello!
Nena: Kram vetja!