Kåldolmar

den 29 oktober 2007, kl 13:27

Igår gjorde jag kåldolmar tillsammans med farmor. Hemgjorda kåldolmar med kokt potatis, lingonsylt och brunsås. Vem har sagt att svensk husmanskost inte är gott?


Skriv ut inlägg

4 kommentarer till “Kåldolmar”

  1. Frida kl 09:15, den 30 oktober 2007

    Åh så underbart! Själv försöker jag tänka ut mat som går superfort att laga OCH kan ätas med en hand ;)

  2. Karin! kl 09:37, den 30 oktober 2007

    Hihi, mamman hade också gjort kåldolmar i helgen. Väntar på att bror ska komma över med några, för jag jobbade och kunde inte följa med ut och äta. Fast mamma gör kåldolmarna i en tomatsås som dom får puttra i, mycket gott. Men nu hade hon tydligen gjort sådär också, tror aldrig jag ätit dom så. Får väl prova helt enkelt! :)

  3. lumumma kl 09:40, den 30 oktober 2007

    Svensk husmanskost är definitivt gott! Kåldolmar är ljuvligt. Och kålpudding. Kål och köttfärs är en höjdare ihop.

  4. SoFina kl 21:33, den 30 oktober 2007

    Jag kanske… :-)
    Hur som, jag har äntligen lagt ut receptet på VÄRLDENS bästa böngryta samt VÄRLDENS godaste bröd. Mycket nöje och glöm inte meddela sedan vad du tyckte. Kram

Trackback URI | RSS-kanal till kommentarsflödet

Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!

Namn (måste anges)

Epost (måste anges)

Webbplats

Skriv din kommentar

Arkiv 2011



Arkiv 2010

Expressen och Alltommat, oktober 2010

Ta del av, och dela med dig av svenska smultronställen här!

Arkiv 2009


Pickipicki.se - Årets matblogg 2009



Arkiv 2008







Besökstoppen