Veckomatsedel vecka 37

den 12 september 2010, kl 19:12

Här kommer en veckomatsedel igen, i femdagars format. Just nu passar det bäst så. Och en sak till, jag ska vara ärlig och säga att kantarellfotot är från förra sommaren. Svamppromenaderna var några fler och gav helt enkelt större utdelning i fjol. Det är därför ett mycket strategiskt val att placera kantarellrisotton först på fredagen, tills dess hoppas jag fått ihop tillräckligt mycket svamplycka. Om inte så får jag väl säga tack och lov för att jag fortfarande har någon påse kantareller kvar i frysen.

Veckomatsedel
Mån Fiskkakor med palsternackspuré
Tis Kycklingfärsbiffar med grönsaker och tzatziki i libabröd
Ons Isterband på ryskt vis
Tor Thaisoppa med fisk- och skaldjur
Fre Kantarellrisotto

Skriv ut inlägg

4 kommentarer till “Veckomatsedel vecka 37”

 1. Anna B kl 19:29, den 12 september 2010

  Mmm, palsternackspuré. Såg reprisen av Från trädgård till tallrik i morse och blev helt såld på palsternackor :)

 2. Matpolisen kl 21:25, den 12 september 2010

  Hur gör du dina fiskkakor?

 3. Emmy kl 22:11, den 12 september 2010

  Vår svamplycka har också varit mycket fattigare i år, men vi har inte heller kommit ut på så många svampturer. Ser ut att bli en riktigt god vecka.

 4. tina kl 10:14, den 13 september 2010

  Anna: Det låter som ett program i min smak. Jag har inte ens hört talas om det tidigare, men jag ska titta ikapp på SVT play, tack för tips!

  Matpolisen: Jag vet faktiskt inte, har aldrig lagat fiskkakor tidigare. Men jag tänker mig något åt det här hållet: http://www.norskfisk.se/S%C3%B6k+Recept/Vardagsmat/22508.cms Eller sitter du inne med ett bra recept? :-)

  Emmy: Jag hoppas att jag får tillfälle att fylla på förrådet i frysen, annars blir det fattigt på svampfronten i vinter.

Trackback URI | RSS-kanal till kommentarsflödet

Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!

Namn (måste anges)

Epost (måste anges)

Webbplats

Skriv din kommentar

Arkiv 2011Arkiv 2010

Expressen och Alltommat, oktober 2010

Ta del av, och dela med dig av svenska smultronställen här!

Arkiv 2009


Pickipicki.se - Årets matblogg 2009Arkiv 2008Besökstoppen