Jamen skål då!

den 1 juni 2012, kl 16:48

Så kom sommarlovet, och ikväll ska jag fira med en rabarberdrink. Tips på hur en sådan blandas till med bäst resultat?

Skriv ut inlägg

7 kommentarer till “Jamen skål då!”

 1. Linnéa kl 17:13, den 1 juni 2012

  Gör rabarberkompott och frys in i isbitsformar. Späd flädersaftkoncentrat med mineralvatten och rom/vodka. Plumsa ner rabarberisbitarna och garnera med några myntablad en jordgubbe. Välkommen sommaren!

 2. Diana kl 19:45, den 1 juni 2012

  blanda rabarbersaft/kompott eller liknande med vaniljvodka… det såg jag på nån blogg nånstans :-)

 3. Plommonet kl 22:24, den 1 juni 2012

  Jag har ingen erfarenhet av det (och misstänker att mitt tips kommer in något försent), men jag tror att Charlottas mangobellini enkelt skulle kunna bli en rabarberbellini – och att det skulle sitta som en sommarlovs-smäck! :)
  http://matrepubliken.se/2012/may/bellini.html

 4. papeppe kl 09:05, den 2 juni 2012

  hur skulle det bli med rabarbersaft och bubbel

 5. tina kl 14:57, den 2 juni 2012

  Linnéa: Toppenidé, flädersaft är ju ungefär den godaste som finns!

  Diana: Ska testas, tack!

  Plommonet: Försent nej, sommarlovet har ju just börjat! Kom hit vetja! Charlottans har jag span på sen tidigare, rabarberbellini måste ju bli bra.

  Pappan: Jag tror det är en utmärkt idé!

 6. Emmy kl 01:32, den 3 juni 2012

  Jag brukar blanda rabarberdricka med vaniljvodka och sprite, men rabarbellini låter ju grymt gott. Och alla varianter på mojito är ju gott så jag kan tänka mig att muddla rabarber, mynta och lime med råsocker, blanda med massor av is och toppa med sprite eller sockerdricka. Ja och så en skvätt ljus rom då så klart.

 7. tina kl 14:04, den 3 juni 2012

  Emmy: Rabarbermojiton står högt upp på önskelistan!

Trackback URI | RSS-kanal till kommentarsflödet

Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!

Namn (måste anges)

Epost (måste anges)

Webbplats

Skriv din kommentar

Arkiv 2011Arkiv 2010

Expressen och Alltommat, oktober 2010

Ta del av, och dela med dig av svenska smultronställen här!

Arkiv 2009


Pickipicki.se - Årets matblogg 2009Arkiv 2008Besökstoppen