Nu skålar vi i glögg!

den 18 april 2013, kl 07:30

Gårdagen må har varit årets varmaste hittills, vi firade dock på det lite oväntade viset med att skåla i glögg. Hur det kom sig? För att det var igår glögg årgång 2013 tappades upp på flaska (och tjuvsmakades, vem kan motstå när doften breder ut sig i ett helt kök?). Efter 6 veckor i hink har vi nu tio flaskor som ska lagras ett drygt halvår i väntan på adventshelger, glöggfika och jul. Rekord i att vara ute i god tid tror jag alldeles bestämt.

Garderobsglöggen
Receptet finns här.

Skriv ut inlägg

7 kommentarer till “Nu skålar vi i glögg!”

  1. Isflingan kl 08:43, den 18 april 2013

    Vissa ar visst valdigt bra pa att planera :)

  2. Katarina kl 09:51, den 18 april 2013

    Hihi, jag tänkte att du hade skrivit fel och menade mjöd :)

  3. Sara på Vardag.nu kl 20:53, den 18 april 2013

    Haha, rekord! Gäller att vara ute i god tid så man hinner provsmaka, många gånger ;)

  4. tina kl 21:40, den 18 april 2013

    Isflingan: Eller så är dom inte det, och måste kompensera rejält ibland. ;-)

    Katarina: Tack för att du påminner, snart är det ju dags för sima också!

    Sara: Sant!

  5. Fröken Dill kl 11:16, den 19 april 2013

    Det är inte utan att det kan passa med lite glögg när våren dröjer!

  6. Hanna kl 12:36, den 22 april 2013

    Snacka om framförhållning!

  7. tina kl 21:29, den 23 april 2013

    Dillen: Så sant!

    Hanna: Ibland så.

Trackback URI | RSS-kanal till kommentarsflödet

Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!

Namn (måste anges)

Epost (måste anges)

Webbplats

Skriv din kommentar

Arkiv 2011



Arkiv 2010

Expressen och Alltommat, oktober 2010

Ta del av, och dela med dig av svenska smultronställen här!

Arkiv 2009


Pickipicki.se - Årets matblogg 2009



Arkiv 2008







Besökstoppen