Indisk yoghurtefterrätt

den 22 januari 2008, kl 23:23

Medan någon roade sig på fin middag med underhållning, så satt någon annan hemma och försökte lära sig anatomitermer. Någonstans mellan Femur och Patella kom hon på att det kanske går lättare med efterrätt i magen. Prova själva.

Indisk yoghurtefterrätt
Skiva en banan i tunna skivor. I ett stort glas varvas bananen med naturell yoghurt. Smaksätt med stött kardemumma och vaniljsocker eller honung efter smak. Rör runt kraftigt med en sked i glaset så att bananen blir mosig och allt blandas ordentligt. Pynta med hackade pistagenötter.

20080122_pickipicki_yorhurt_pistage_04.jpg

Skriv ut inlägg
Arkiv 2011



Arkiv 2010

Expressen och Alltommat, oktober 2010

Ta del av, och dela med dig av svenska smultronställen här!

Arkiv 2009


Pickipicki.se - Årets matblogg 2009



Arkiv 2008







Besökstoppen