Good morning, Vietnam!

den 19 maj 2011, kl 07:30

Idag börjar jag dagen med att laga vietnamesiska vårrullar i radion. Jag har visserligen aldrig varit i Vietnam, men jag har varit i Johannes och Helenas kök och mer än så behövs inte för att jag ska ha fallit pladask för dessa färska vårrullar.

Receptet hittar ni här.

Skriv ut inlägg

12 kommentarer till “Good morning, Vietnam!”

  1. Hanna kl 10:43, den 19 maj 2011

    De ser riktigt fräscha och goda ut!

  2. Ann-Louise kl 13:45, den 19 maj 2011

    Vietnamesiska rullar är ju så gudomligt gott! Mitt tips är att prova dem med jordnötssås oxå. Yum yum yum!

  3. anna kl 16:45, den 19 maj 2011

    Mm är det räkor i?

  4. Kim kl 18:43, den 19 maj 2011

    Jäklarns så goda de ser ut. Man får en fräsch sommarkänsla bara av att se på bilden – tack!

  5. Emma kl 20:52, den 19 maj 2011

    Åh, va sugen jag blev. Åt detta titt som tätt för några år sedan men ledsnade liksom lite sedan, men nu tror jag minsann det är dags igen!

  6. Linda - Cupcakefluffan kl 21:23, den 19 maj 2011

    Så gott det ser ut :-)

  7. tina kl 09:13, den 21 maj 2011

    Hanna: Fräscha det är dom!

    Ann-Louise: Ser fram emot receptet på den ultimata jordnötssåsen sen!

    Anna: Japp, om man vill!

    Kim: :-) Tack själv!

    Emma: Ja, nu är det dags igen! Det tycker jag med! ;-)

    Linda: :-)

  8. Emmy kl 18:53, den 22 maj 2011

    Jag testade att laga vårrullar första gången i helgen. Var så mycket enklare än jag trott. Och mycket mycket gott.

  9. tina kl 23:21, den 22 maj 2011

    Emmy: Kul att de gick hem! :-)

  10. 43 cm kanelstång | pickipicki kl 10:42, den 5 juli 2012

    [...] Vietnam Vietnamesiska vårrullar Publicerad i kanel, vietnam | Kommentarer (1) Skriv ut [...]

  11. Marcus kl 15:51, den 11 januari 2013

    Du får ta och åka dit helt enkelt, är riktigt nice där :)

  12. tina kl 15:50, den 13 januari 2013

    Marcus: Kan tänka mig det. :-)

Trackback URI | RSS-kanal till kommentarsflödet

Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!

Namn (måste anges)

Epost (måste anges)

Webbplats

Skriv din kommentar

Arkiv 2011



Arkiv 2010

Expressen och Alltommat, oktober 2010

Ta del av, och dela med dig av svenska smultronställen här!

Arkiv 2009


Pickipicki.se - Årets matblogg 2009



Arkiv 2008







Besökstoppen