Om jag fortfarande matbloggat

den 29 juli 2014, kl 13:45

Om jag fortfarande hade varit en sådan som bloggar om mat, så hade jag berättat för er om sommarens hittills godaste sallad. Den vi blev bjudna på i början av juni och som jag fortfarande tänker på ibland. Jag vet att dom som bjöd på detta hade tjuvkikat på ett recept inne hos bästa Ann-Louise. Päron som stekts i grillpannan, gröna blad av olika slag, dressing med lönnsirap i, valnötter, parmesanskivor så stora att det känns som att man vunnit en vinstlott för varje tugga. Ja, om jag fortfarande hade matbloggat så hade jag sagt att det här är salladen ni inte får missa.

Skriv ut inlägg

7 kommentarer till “Om jag fortfarande matbloggat”

  1. M kl 15:54, den 29 juli 2014

    Låter som en god sallad och glassarna i inlägget ovan låter inte heller dumma :)

    Jag hoppas att allt är bra med dig och att du kommer blogga även framöver – när hösten kommer och den fina sommaren säger hejdå – om än i mindre skala? :)

    Gillar din blogg och inte minst dina foton.

    Ta hand om dig och ha en fortsatt fin sommar :)

  2. Elin kl 06:35, den 30 juli 2014

    Haha jag tror jag stjäl den där bloggrubriken!

    /Hon med 2000 opublicerade bloggbilder typ

  3. tina kl 07:45, den 30 juli 2014

    M: Tack fina du! <3

    Elin: Hehe, gör det vetja!

  4. Ann-Louise kl 21:34, den 30 juli 2014

    Haha! Glädjande att du gillade salladen. Det har ekat tomt med inlägg hos mig också på sistone fastän vi lagar och äter lika mycket mat som vanligt. Däremot springer jag efter en snart två-åring som aldrig förr. Kram!

  5. tina kl 07:41, den 31 juli 2014

    Ann-Louise: Supergod! Och nog är det fint ändå, att livet får komma emellan när det behövs.

  6. Emmy kl 01:44, den 1 augusti 2014

    Men det är väl tur att det finns ett liv som levs för fullt utanför bloggen! Ibland tar det livet lite mer tid bara. Snart är det höst och vi kurar lite mer inne och kanske bloggar vi då lite mer. Vem vet. Kram.

  7. tina kl 09:00, den 1 augusti 2014

    Emmy:Ja, vem vet. Kram!

Trackback URI | RSS-kanal till kommentarsflödet

Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!

Namn (måste anges)

Epost (måste anges)

Webbplats

Skriv din kommentar

Arkiv 2011



Arkiv 2010

Expressen och Alltommat, oktober 2010

Ta del av, och dela med dig av svenska smultronställen här!

Arkiv 2009


Pickipicki.se - Årets matblogg 2009



Arkiv 2008







Besökstoppen