Yoghurtträsket

den 14 augusti 2007, kl 21:27

Somliga dagar när jag serverat köttbullar timme efter timme, så är jag inte sugen på att laga och äta mat när jag kommer hem. Då sjunker jag ner i yoghurtträsket, yoghurt och müsli till frukost, till lunch och till middag. Där har jag varit några dagar, men nu är jag påväg upp igen.

Sådant ska firas! Igår bakade jag kanelbullar, idag har jag bakat ett fantastiskt bröd efter ett nytt recept. Ikväll åt vi pitabröd som vi fyllde med sallad, kyckling, tsatsiki och lite småplock, gott!

Och imorgon är jag ledig, så det blir nog mer mat!

Skriv ut inlägg

Trackback URI | RSS-kanal till kommentarsflödet

Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!

Namn (måste anges)

Epost (måste anges)

Webbplats

Skriv din kommentar

Arkiv 2011Arkiv 2010

Expressen och Alltommat, oktober 2010

Ta del av, och dela med dig av svenska smultronställen här!

Arkiv 2009


Pickipicki.se - Årets matblogg 2009Arkiv 2008Besökstoppen