Gino

den 18 april 2008, kl 15:00

Igår föll jag för frestelsen, lämnade Hötorget bland annat med en ask färska jordgubbar. När jag kom hem föll jag för frestelsen igen, blev så sugen på Gino att det inte gick att motstå. Slå den här efterrätten ikväll om ni kan.

Gino
jordgubbar
kiwi
banan
vit choklad

Dela frukterna i mindre bitar och lägg i en ugnssäker form. Riv (rikligt med) vit choklad grovt och strö över. In i ugnen på ungefär 200 grader tills chokladen smält och fått lite lätt färg. Gott med en skopa vaniljglass till eller så som vi åt den, precis som den är, fantastiskt gott!


Skriv ut inlägg
Arkiv 2011



Arkiv 2010

Expressen och Alltommat, oktober 2010

Ta del av, och dela med dig av svenska smultronställen här!

Arkiv 2009


Pickipicki.se - Årets matblogg 2009



Arkiv 2008







Besökstoppen