Pizza på libabröd

den 12 maj 2008, kl 19:40

Pizza på libabröd, 2 portioner
2 stycken libabröd
tomatsås (½ gul lök, krossade tomater, salt, peppar och oregano)
½ fänkål
½ gul paprika
körsbärstomater
majs
½ paket mozzarella
salt, peppar, oregano

Gör tomatsås som får stå och puttra en stund. Dela fänkålen i mindre bitar, koka dessa i vatten tillsammans med fryst majs och lite salt. Lägg libabröden på en plåt med bakplåtspapper. Sila bort lite vätska från tomatsåsen och bred tomatsåsen över bröden. Fyll pizzan med fänkål, majs, paprika, halverade tomater och mozzarella. Strö över lite salt, svartpeppar och oregano. Grädda i 200 grader i 5-10 minuter.

Skriv ut inlägg

2 kommentarer till “Pizza på libabröd”

  1. KarinW kl 20:19, den 12 maj 2008

    Libabröd har jag aldrig smakat,det finns dessutom inte här i mina hemkrokar. Klämde på några brödfp när jag var i Sthlm. Smakar dom likt Pita eller? Ser grymt gott ut och lättsamt….

  2. tina kl 06:57, den 14 maj 2008

    Njaeej, smakar egentligen inte som pita. Libabröd är mycket tunnare, dom är helt platta och större. Men vi brukar äta dom på samma vis, fylla med mycket mat. Finns i Willys sortiment, säkert på flera andra ställen också, jag har köpt på torget ibland.

Trackback URI | RSS-kanal till kommentarsflödet

Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!

Namn (måste anges)

Epost (måste anges)

Webbplats

Skriv din kommentar

Arkiv 2011



Arkiv 2010

Expressen och Alltommat, oktober 2010

Ta del av, och dela med dig av svenska smultronställen här!

Arkiv 2009


Pickipicki.se - Årets matblogg 2009



Arkiv 2008







Besökstoppen