Vykort från Kransen

den 18 juni 2008, kl 21:22

Hej Tina!
Tack för den superfina matlistan! Utan den hade det nog blivit både köpelunch och kanske även köpemiddag! Jag har sparat så mycket pengar. Så det är nästan att jag bjuder på middag i helgen. Afrika kanske?
Det gick bra att handla efter handlingslistan, jag var på nya Willys i Älvsjö. Jag lagade pasta med tonfisksås efter receptet men hackade ner en stor bit chili så det skulle bli lite drag i den, du vet att jag gillar stark mat. Sen senare samma kväll passade jag på att laga pastasalladen när jag ändå var uppe i varv. Jag gjorde två matådor av pastasalladen och en låda av resterna från tonfiskmiddagen. Då kom jag undan med att inte laga mat på hela tisdagen. Dessvärre så gick det inte så bra att hålla planeringen resten av veckan. Idag blev jag bjuden på utelunch och jag var kvar på jobbet till klocka åtta och tryckte i mig både smörgåsar och frukt så jag är proppmätt. Imorgon tar jag andra salladslådan till lunch. Plättarna sparar jag till nästa vecka!
Kramar från Carl
PS. Basilkan växer och det är snart en skog i köket! DS.


Pasta med tonfisksås


Två matlådor med pastasallad och massor av fetaost

Skriv ut inlägg

En kommentar till “Vykort från Kransen”

  1. tina kl 21:44, den 18 juni 2008

    :D du är så bra!

Trackback URI | RSS-kanal till kommentarsflödet

Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!

Namn (måste anges)

Epost (måste anges)

Webbplats

Skriv din kommentar

Arkiv 2011Arkiv 2010

Expressen och Alltommat, oktober 2010

Ta del av, och dela med dig av svenska smultronställen här!

Arkiv 2009


Pickipicki.se - Årets matblogg 2009Arkiv 2008Besökstoppen