Skördemiddag hemma på min balkong i stan

den 11 augusti 2009, kl 09:24

picki_img_6460

Läser man sommarens inlägg här på picki kan man lätt tro att vi bara fikat och ätit bär de senaste månaderna, men ibland har vi faktiskt ätit mat också. Som igår när vi åt en alldeles förträffligt god skördemiddag, det var så gott att jag tror vi äter det ikväll igen.

Skördemiddag för fyra
Koka 4 portioner pasta. Skär en gul lök i båtar och tärna en zucchini och en paprika grovt. Fräs grönsakerna mjuka i lite rapsolja, salta och peppra. Hacka 4-5 tomater och rör ner i grönsakerna samt lite finhackad vitlök och låt fräsa några minuter, smaka av med salt och peppar. Vid servering rör ihop pasta, grönsaker och rikligt med färska örter, exempelvis basilika, persilja, oregano eller timjan. Toppa pastan med skivad mozzarella och smulad fetaost, servera genast.

picki_img_6463

Skriv ut inlägg
Arkiv 2011



Arkiv 2010

Expressen och Alltommat, oktober 2010

Ta del av, och dela med dig av svenska smultronställen här!

Arkiv 2009


Pickipicki.se - Årets matblogg 2009



Arkiv 2008







Besökstoppen