I vått och torrt?

den 27 november 2011, kl 09:00



Igår kväll avancerade glöggen från en 10-liters hink i garderoben, till att tappas upp på flaska. Det ni ser är alltså en före- och efterbild på det jag väntat på i 6 veckor. Tanken var nog att det skulle bli ett par foton från själva tappningsproceduren, med hävert och allt, men man kan säga att det mellan bilderna rådde kaos såväl som osämja i det röda köket. Ett nyskrubbat kök senare är glöggen förlåten och ikväll skålar vi för första advent!

Glöggrecept och adventsinspiration
Ett gäng recept för att komma i första adventsstämning
Recept på garderobsglöggen (glöggen ska stå i minst 3 veckor, du hinner till jul!)
Snabbvarianten på glögg – med äpple och calvados

Skriv ut inlägg
Arkiv 2011



Arkiv 2010

Expressen och Alltommat, oktober 2010

Ta del av, och dela med dig av svenska smultronställen här!

Arkiv 2009


Pickipicki.se - Årets matblogg 2009



Arkiv 2008







Besökstoppen