En oktoberhelg till protokollet!

den 7 oktober 2012, kl 21:46


Bjuden på fransk afton i fredags åt jag mina livs första sniglar. Sen gurglade jag munnen med 50 år gammal calvados och fortsatte kvällen med bouillabaisse och crème brulée. Finaste fredagen.
Här ser ni början på årets julaftonsefterrätt. Fjolårets lingonpäron gjorde sådan succé att vi gör det igen. 
Bästa helglunchen stavas för övrigt våfflor. Varannan våffla med varmrökt lax, gräddfil och basilika, varannan med hallonsylt. Jag vet inte om det är något att sträva efter, men med den taktiken kan man äta ungefär hur många våfflor som helst.

Skriv ut inlägg
Arkiv 2011



Arkiv 2010

Expressen och Alltommat, oktober 2010

Ta del av, och dela med dig av svenska smultronställen här!

Arkiv 2009


Pickipicki.se - Årets matblogg 2009



Arkiv 2008







Besökstoppen