Nu är den kokta gröten stekt

den 24 juni 2008, kl 20:06Sen jag läste om 
stekt gröt för någon vecka sen har jag till och från tänkt att jag måste prova och att det nog skulle falla mig i smaken. Det gjorde det! Som bonus spred kanelen en juldoft i köket, passande såhär på dagen då det är lika långt till/från julafton.

Stekt gröt
Pudra över kanel, kardemumma och lite socker på den kalla havregrynsgröten. Stek några minuter på bägge sidor och servera sedan tillsammans med mjölk. Jag hade tänkt äta lite lingonsylt till, men det var lika gott utan.

Skriv ut inlägg

3 kommentarer till “Nu är den kokta gröten stekt”

  1. Molly kl 20:55, den 24 juni 2008

    kul att se att fler gillar stek gröt:) hoppas att du har haft en bra dag och att din kväll fortsätter vara bra:)

  2. tina kl 22:28, den 24 juni 2008

    ja, gröten var god! och det är alltid roligt att prova något nytt och som dessutom (i mina öron) låter lite småtokigt. tack för tipset! och trevlig kväll till dig med!

  3. Lumumma kl 22:18, den 25 juni 2008

    Mums. Helt i min smak. Langa hit. :)

Trackback URI | RSS-kanal till kommentarsflödet

Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!

Namn (måste anges)

Epost (måste anges)

Webbplats

Skriv din kommentar

Arkiv 2011Arkiv 2010

Expressen och Alltommat, oktober 2010

Ta del av, och dela med dig av svenska smultronställen här!

Arkiv 2009


Pickipicki.se - Årets matblogg 2009Arkiv 2008Besökstoppen