Bakom kulisserna

den 23 februari 2011, kl 15:20

Till alla er som tror att min mat alltid blir god, att jag aldrig glömmer något i ugnen, att jag aldrig slarvar med veckomatsedeln, att jag aldrig äter godis och att våra matfoton alltid blir fina. Till er vill jag bara säga: nej, nej, nej, nej och nej. Jag dementerar allt. Frågor på det?

Skriv ut inlägg

20 kommentarer till “Bakom kulisserna”

  1. Niklas kl 17:25, den 23 februari 2011

    Fast jag tycker att det ser rätt gott ut.. banan? choklad?

  2. Lotta kl 17:32, den 23 februari 2011

    Fast det där är ju ändå ett fint foto på sitt sätt! Men jag vet vad du menar :-)

  3. tina kl 18:00, den 23 februari 2011

    Niklas: Efterrättscrêpes med banan och nutella. Ljuvligt i vanliga fall: http://www.pickipicki.se/2008/10/fortrollande-goda-crepes/ Fast just den här gången var det inte särskilt gott. Nutellaburkens bäst-före-datum hade passerats, det märktes…

    Lotta: :-)

  4. Plommonet kl 18:54, den 23 februari 2011

    Åh, vad bra att du säger det Tina. Nu känns det lite bättre att jag bara kan dokumentera vad jag gör med en grynig mobilkamera. :)

  5. Josefina kl 22:02, den 23 februari 2011

    skönt att höra! man visar ju lätt upp bara sina bästa sidor i sin blogg. men för tusan, man är ju människa och mänsklig. och det är skönt att se att andra också är mänskliga, med ”fel och brister”.

  6. Emmy kl 22:04, den 23 februari 2011

    Puh. Det var ju skönt att höra. Även om jag bara nästan tror dig ;-)

  7. Erika - Bakglädje kl 23:10, den 23 februari 2011

    Jag tror ingen lyckas jämt. Och om man lyckas jämt så skulle man ju aldrig lära sig något. Så det är bra att misslyckas ibland. Den här gången lärde du dig att gammal nutella ska man inte använda. :-)

  8. Kajsa kl 23:22, den 23 februari 2011

    Konceptet nutellaburk med utgånget datum – svårbegripligt.
    Men banan är ju också gott!

  9. Charlottes matblogg kl 10:33, den 24 februari 2011

    Det är inte alltid man lyckas. Själv har jag misslyckats många gånger, men det är ju faktiskt då man lär sig bäst också!

  10. Hanna kl 10:52, den 24 februari 2011

    Hihi, sa jobbigt nar man gor fel. Men skont att kunna skratta at det och bjuda pa sig sjalv!

  11. tina kl 17:46, den 24 februari 2011

    Plommonet: Jag säger hurra för mobilkamera, som alltid är med!

    Josefina: Ja, jag får paniken varje gång jag tänker på att jag är med och bidrar till den välpolerade ytan som man kan spegla sig i vart man än vänder i stora vida internet.

    Emmy: Du skulle bara veta.

    Erika: Ingen lyckas jämt, men ändå är det det som är lyckat och fint som visas upp i bloggar och på FB osv osv. Gammal nutella = aldrig mer!

    Kajsa: Vi gömmer Nutellaburken högst upp, längst bak i skafferiet (för att någon i det här hushållet inte ska äta nutella med sked), då glöms den lätt bort…

    Charlotte: Sant!

    Hanna: I det röda köket blir det fel mer ofta än vad som syns här, då äter vi efterrätt till middag istället ;-)

  12. Martina kl 18:06, den 24 februari 2011

    Och jag som trodde du var felfri till 100% ;-)

  13. Therese kl 19:56, den 24 februari 2011

    åååh vad skönt att höra. jag är alltså inte ensam..

  14. Jimmie kl 20:56, den 24 februari 2011

    Tack för din kommentar.
    Håller med, det finns en del rätter som man i huvudet har tänkt detta blir kanon för bloggen, men så blir det platt fall och inte blir det som man tänkt sig. Så lyckas alltid gör man inte men hoppas man lär sig något av de misstag man gör i köket.

  15. Helena Ljunggren kl 07:11, den 26 februari 2011

    Men bilden är liktförbaskat bra :D

  16. tina kl 08:47, den 26 februari 2011

    Martina: Nä.

    Therese: Du är aldrig ensam!

    Jimmie: Ja, så är det ju. Och jag sörjer sällan misslyckade experiment i köket, men jag borde kanske visa upp dom lite oftare.

    Helena: Det är tänkt att vara en inte-frestande-bild, och så tycker jag att det blev. :-)

  17. Lena kl 11:30, den 26 februari 2011

    Som när jag var tvungen att slänga champinjonstuvningen i toastolen ;)

  18. tina kl 13:15, den 26 februari 2011

    Lena: Haha! :-D

  19. Kicki Theander kl 13:15, den 4 mars 2011

    Härligt med någon som säger som det är! Ingen är perfekt men många vill se perfekta ut utåt. Vilken fin efterrätt du hade fått till i dagens inlägg. Har aldrig smält choklad i ugnen, det måste testas snarast.

  20. tina kl 17:08, den 4 mars 2011

    Kicki: Obs, obs! Jag slant som sagt med tangenterna. Chokladen är inte smält i ugnen, efter att den smälts breddes den ut på bakplåtspapper på plåt, för att kunna stelna ute i balkongkylan. Men, lika gott för det! :-)

Trackback URI | RSS-kanal till kommentarsflödet

Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!

Namn (måste anges)

Epost (måste anges)

Webbplats

Skriv din kommentar

Arkiv 2011



Arkiv 2010

Expressen och Alltommat, oktober 2010

Ta del av, och dela med dig av svenska smultronställen här!

Arkiv 2009


Pickipicki.se - Årets matblogg 2009



Arkiv 2008







Besökstoppen