Påskpoden är här!

den 29 mars 2013, kl 09:18

Här kommer 40 minuter påskpod för den som vill komma i påskmatsstämning eller bara vill ha lite sällskap i lurarna ute i vårsolen. Vi delar med oss av våra påskfavoriter och Johan gissar ingredienserna i den finska påskefterrätten memma. Glad och god påsk på er!

Påsklänkarna
Äggpyntstipsen
Matjesfat med brynt smör
Ägghalvor med tapenade och dillpesto
Den där grönsakstårtan
Världens snabbaste påskgodis
Vaddå memma?

Skriv ut inlägg

4 kommentarer till “Påskpoden är här!”

  1. Ann-Louise kl 11:13, den 29 mars 2013

    Vilka vackra ägg! Vi kommer att måla ett gäng senare idag. Vera är inne i en intensiv konstfas & målar på ALLT. Glad påsk!

  2. Kim kl 11:42, den 29 mars 2013

    Fint foto! Jag undrar om jag inte måste måla lite ägg ändå…
    Glad påsk Tina!

  3. Mårtenssons kök kl 20:27, den 29 mars 2013

    Äggen går hem i vårt kök också, precis så där mjuka i utseendet som gillas.
    En glad påsk på dej också!

  4. tina kl 16:31, den 1 april 2013

    Ann-Louise: Det lèter farligt! ;-) Glas pèsk!

    Kim: Glad pàsk!

    Màrtensson: :-)

Trackback URI | RSS-kanal till kommentarsflödet

Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!

Namn (måste anges)

Epost (måste anges)

Webbplats

Skriv din kommentar

Arkiv 2011



Arkiv 2010

Expressen och Alltommat, oktober 2010

Ta del av, och dela med dig av svenska smultronställen här!

Arkiv 2009


Pickipicki.se - Årets matblogg 2009



Arkiv 2008







Besökstoppen