Fransk äppelkaka

den 11 oktober 2012, kl 21:50



Det står en tarte tatin på mitt vardagsrumsbord och den har jag förtjänat.

Receptet
Recept på uppochnervänd äppelkaka hittar ni här

Skriv ut inlägg

11 kommentarer till “Fransk äppelkaka”

  1. Katarina kl 05:14, den 12 oktober 2012

    Ja absolut! Så god den ser ut! Kram

  2. Mamma Mat kl 09:05, den 12 oktober 2012

    Mums! Den ser jättegod ut!

  3. Sonja {Dagmars Kitchen} kl 09:21, den 12 oktober 2012

    Åh, vad god den ser ut!! Har själv planer på att göra en tomat-tarte-tatin idag eller imorgon!

  4. tina kl 15:34, den 12 oktober 2012

    Katarina: Kram!

    Mamma Mat: Det var den också!

    Sonja: Åh, det låter som att det kan bli både gott och vackert, vilken smart idé!

  5. Johanna kl 17:03, den 12 oktober 2012

    Åh! Nu blir valet svårt; långbakta äpplen i ugn eller fransk äppelkaka?

  6. Plommonet kl 17:09, den 12 oktober 2012

    Rosa äpplen! <3 Ska det användas någon speciell äpplesort för att få till rosa finpaj, eller är det bara såna med rött skal?

  7. Moma kl 19:47, den 12 oktober 2012

    Vacker, är det Carl som varit i farten och bakat finfika till din hemkomst?

  8. Pytte kl 00:49, den 13 oktober 2012

    Dina bilder har alltid varit fantastiska men numera är de ju så fina att man bara vill krypa ner i hålet man kom ifrån. Och då har vi inte ens börjat prata om din mat. Du är och förblir number one!

  9. tina kl 10:20, den 13 oktober 2012

    Johanna: Långbakta äpplena kräver några fler äpplen än fyra, Men köp goda svenska äpplen och testa bägge vetja!

    Plommonet: Det är Discoveryäpplen! Finns i var och varannan mataffär såhär års. Små, söta, röda skal och rött/rosa fruktkött. Nomnomnom liksom!

    Moma: Ja, visst är han fin! Pajen, och Carl!

    Pytte: Visst har jag friat till dig förut? <3

  10. Plommonet kl 22:47, den 28 oktober 2012

    Hittade inga Discoveryäpplen, men valde att göra den på svenska Summer Red och det var också jättegott! Pajen var liiite för söt för min smak, men den serverades med tjockyoghurt och det gjorde det lite bättre. Ska göra en egen version snart – men superkul med inspirationen och den blev ju så FIN! =D

  11. tina kl 17:56, den 29 oktober 2012

    Plommonet: Sant, söt på flera vis. Kan tänka mig gott med syrlig yoghurt som bryter av och visst kan man utan problem minska ner sockermängden i fyllningen.

Trackback URI | RSS-kanal till kommentarsflödet

Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!

Namn (måste anges)

Epost (måste anges)

Webbplats

Skriv din kommentar

Arkiv 2011



Arkiv 2010

Expressen och Alltommat, oktober 2010

Ta del av, och dela med dig av svenska smultronställen här!

Arkiv 2009


Pickipicki.se - Årets matblogg 2009



Arkiv 2008







Besökstoppen