Fyra och femtiotvå

den 19 november 2012, kl 16:11

Vi fortsätter att sätta personbästa vad gäller snabblagad mat och är nu nere på mindre än 5 min. Skär kanterna av fyra skivor formfranska. Rosta på medelvärme i en torr stekpanna, någon minut på varje sida. Finhacka rödlök under tiden. Förgyll de rostade bröden med en generös skopa löjrom, finhackad rödlök och en klick gräddfil. Klipp över färsk dill. Tid: 4.52. Hörde jag någon viska att det här inte är mat? Å jo, det här är precis vad vi åt oss mätta på i lördags kväll och hujedamej vad gott det var!

Skriv ut inlägg
Arkiv 2011



Arkiv 2010

Expressen och Alltommat, oktober 2010

Ta del av, och dela med dig av svenska smultronställen här!

Arkiv 2009


Pickipicki.se - Årets matblogg 2009



Arkiv 2008







Besökstoppen