Ett stycke chilipodcast

den 9 mars 2013, kl 15:37

Det må ha varit Johans idé att vi skulle ägna veckans podcast åt att prata chili, men snilleblixten att provsmaka oss igenom samtliga chilifrukter på bordet kan han nog inte skyllas för. Om man vill höra hur det låter när jag tror att jag ska dö chilidöden så kan man antingen lyssna på poden i iTunes eller på annat vis. Utöver det bjuds det också på en diskussion om vad det egentligen är som bränner i munnen, hur mycket chili maten får smaka och vilka som är våra favoriter i receptväg när det kommer till chilifrukter. Vilka är era favoritrecept?

Receptlänkarna
Min långkokschili
Johans långkokschili
Fruktig mangosalsa
Momas Tobagokyckling med gul habanero

Skriv ut inlägg

7 kommentarer till “Ett stycke chilipodcast”

  1. Tissi kl 22:56, den 9 mars 2013

    Hurra, en chilipodcast!
    Maken fick mig att både pipa och svettas chili när han gömde ner galna mängder Naga Jolokia i denna gryta härom sistens, som skulle kunna vara i din smak:
    http://nectarmat.com/2013/02/22/vardagslyxig-spenat-och-pumpagryta-med-chili-och-berberis/

  2. tina kl 20:49, den 10 mars 2013

    Tissi: Åh, tack för receptlänk, ska genast spanas in! <3

  3. I huvudet på Elvaelva kl 13:48, den 11 mars 2013

    Här sitter jag med rödblossande kinder. Vilket fantastiskt fint omnämnande jag fick i chilipodden, det kommer jag att leva på väldigt länge. /kram .

  4. tina kl 16:14, den 11 mars 2013

    Elvaelva: :-)

  5. Moma kl 22:54, den 11 mars 2013

    Har jag sagt att jag älskar poden, jag har det va? Inte bara för att den får mitt huvud att svälla i stort sett varje gång, utan för att den är så där fin och småpratig och så tycker jag ni kompletterar varandra så bra, en bulldoser och en retriver!

  6. tina kl 15:33, den 12 mars 2013

    Moma: Haha!

  7. agen poker ternama kl 03:42, den 26 augusti 2019

    hi!,I like your writing so a lot! percentage we keep up a correspondence extra approximately your article on AOL?
    I need a specialist in this space to solve my problem.

    May be that is you! Looking ahead to see you.

Trackback URI | RSS-kanal till kommentarsflödet

Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!

Namn (måste anges)

Epost (måste anges)

Webbplats

Skriv din kommentar

Arkiv 2011



Arkiv 2010

Expressen och Alltommat, oktober 2010

Ta del av, och dela med dig av svenska smultronställen här!

Arkiv 2009


Pickipicki.se - Årets matblogg 2009



Arkiv 2008







Besökstoppen